Ντυμένοι στα λευκά για την κηδεία της Ραφαέλας: Το τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι-Κατέρρευσε η μητέρα της

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη πάλεψε με χαμόγελο και γενναιότητα. Η κηδεία της, στα Χανιά, βρίσκει μαζί συγγενείς και φίλους της. Οι περισσότεροι ντυμένοι στα λευκά…

Τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι, την 21χρονη Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη, που μετά από σκληρή μάχη τριών χρόνων με τον καρκίνο έχασε τη ζωή της σε νοσοκομείο του Χιούστον των ΗΠΑ, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους την αγάπησαν.

Στα Χανιά επικρατεί βουβός πόνος, καθώς η Ραφαέλα Πιτσικάλη ήταν σε όλους ιδιαίτερα αγαπητή. Την αγάπησε όμως και ολόκληρη η Κρήτη, καθώς μέσα και από τις αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδινε σε όλους μαθήματα θάρρους και απίστευτης αισιοδοξίας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τη νεαρή κοπέλα θα ξεκινήσει στη 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά. Να σημειωθεί ότι η μητέρα της Ραφαέλας, που προ ημερών γνωστοποίησε την ημερομηνία της κηδείας, τόνισε ότι επιθυμία της 21χρονης αλλά και της ίδιας της οικογένειας είναι οι παρευρισκόμενοι να είναι ντυμένοι στα λευκά. Δείτε τις εικόνες του neakriti.gr.

Related posts

Καμία σχέση με την τωρινή της εικόνα: Πώς είναι σήμερα η «Αγγέλα» από το Παρά Πέντε;

Βρίσκεται στο χωριό του: Έτσι είναι στα 74 ο Πάνος Μιχαλόπουλος, άκρως γυμνασμένος με άσπρα μαλλιά

«Ήταν πολύ δύσκολο, αυτό που έπαθα»: Κατέρρευσε η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του J2US – Τι συνέβη;