Ντυμένες στα μπλε, εκπροσώπησαν την οικογένεια: Όλοι κοιτούσαν την Άννα Μαρία και τη Μαρί Σαντάλ στη στέψη του Καρόλου

Στην τελετή στέψης στο Λονδίνο έχει στραφεί όλο το ενδιαφέρον και όλοι μιλούν για το θρόνο του βασιλιά Καρόλου και για το ποιος εμφανίστηκε εκεί.

Οι καλεσμένες που έκλεψαν τη μέρα

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν και τα μέλη της οικογένειας Γλίξμπουργκ, προκειμένου να παρακολουθήσουν την ιστορική τελετή. Ο Παύλος Γλίξμπουργκ εμφανίστηκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ συνοδευόμενος από τη Μαρί Σαντάλ και την Άννα Μαρία.

Οι γυναίκες της οικογένειας εμφανίστηκαν και οι δύο με σύνολα σε μπλε αποχρώσεις, με την Άννα Μαρία να προτιμά μία σκούρα απόχρωση, σε αντίθεση με τη Μαρί Σαντάλ, που επέλεξε ένα πιο ανοιχτό μπλε.

Την προσοχή τράβηξε η τσάντα που κρατούσε η Μαρί Σαντάλ κι έμοιαζε με βιβλίο. Το χαρακτηριστικό clutch ανήκει στο brand της κόρης της, Ολυμπία, «Olympia Le-Tan».

Βασιλιάς στέφθηκε ο Κάρολος, στην πρώτη ιστορική στέψη μετά από 70 χρόνια σήμερα, με την υπόσχεση να υπηρετήσει τα εκατομμύρια των υπηκόων του στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο.

Ο Κάρολος έγινε ο 40ος βασιλεύων ηγεμόνας που στέφθηκε στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ, από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή το 1066, καθώς ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Τζάστιν Ουέλμπι τοποθέτησε το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου στο κεφάλι του.

Ακολούθησε η ενθρόνιση όπου ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι γονάτισε μπροστά στο νέο βασιλιά και ακολούθησε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και διάδοχος του θρόνου.

Ο βασιλιάς Κάρολος έδειχνε εμφανώς συγκινημένος την ώρα που ο γιος του τον τιμούσε γονατίζοντας για να δώσει όρκο πίστης στον πατέρα του. Αμέσως μετά σηκώθηκε, άγγιξε το στέμμα και φίλησε τον βασιλιά στο μάγουλο. Τότε ο βασιλιάς Κάρολος στράφηκε στο γιο του και του είπε: «Σ’ ευχαριστώ Γουίλιαμ».

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις