Νίνο: «Με “γάζωσαν” με καλάσνικοφ, πήγα στο σπίτι του Ψινάκη κι έμεινα τρεις μήνες»

Ο Νίνο μίλησε για την βραδιά που παραλίγο να χάσει τη ζωή του και για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Ηλίας Ψινάκης στις δυσκολίες του.

Ο Νίνο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Έλεος»

«Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας αλλά μου είπαν ότι έγινε λάθος. Έχω πει στον εαυτό μου να μην το λέω πια, δεν θέλω να το λέω. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη. Σαν να έγινε χθες είναι στο μυαλό μου. Έγινε το 2007 και το 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα, πάλευα» δήλωσε αρχικά ο Νίνο.

«Δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν όλες οι μνήμες, της δημοσιότητας και τότε άρχισα να ζω πραγματικά. Τότε άρχισα να διαβάζω την Βίβλο που λέει ο Ηλίας, να διαβάζω την Καινή Διαθήκη καθημερινά δυο τρεις φορές, μετά διάβαζα για τα όνειρα. Εκείνη την περίοδο ξαναβρεθήκαμε το 2008. Γυρνώντας από το μαγαζί 5 το πρωί με πήρε ο Ηλίας τηλέφωνο και μου είπε να πάω από το σπίτι. Ήμουν μόνος, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες», πρόσθεσε ο Νίνο.

Related posts

Σούσουρο με την Πόπη Μαλλιωτάκη: Η βραδινή έξοδος στη Γλυφάδα και το στιλ που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Στιγμές χαλάρωσης για τον Στέφανο Κασσελάκη: Μαζί με τον σύζυγο του σε fashion show με επώνυμους καλεσμένους

Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστική: Αυτό κάνει η Τόνια Σωτηροπούλου & δείχνει 5 χρόνια νεότερη, η πιο φυσική αντιγήρανση