Νίκος Τερζής: Η Απόφαση Για «Μπλόκο» Στον Σάκη Ρουβά Μετά Την Δήλωση Για Λιγνάδη

Νίκος Τερζής: Η Απόφαση Για «Μπλόκο» Στον Σάκη Ρουβά Μετά Την Δήλωση Για Λιγνάδη

Νίκος Τερζής: Ο Νίκος Τερζής περιμένει πλέον μια «δημόσια συγγνώμη» από τον Σάκη Ρουβά μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αδιανόητη δήλωση του τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Σάλο και θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους χρήστες των social media, όσο και από τον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον «φίλο» του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για τέσσερεις βιασμούς.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιάννης Τερζής, σκέφτεται μάλιστα να κινήσει τις διαδικασίες για να απαγορεύσει στον τραγουδιστή να ερμηνεύει τα τραγούδια του.

Σε δηλώσεις του, δε, σήμερα Κυριακή (13/02), στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του ALPHA, ξεκαθάρισε πάντως πως για την ώρα δεν έχει πάρει την απόφασή του, περιμένοντας μία δημόσια «συγγνώμη» από τον Ρουβά.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έκανε χθες μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέροντας: «Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;» βάζοντας και το hashtag #Ρουβάς.

«Ξέρετε πόσο ευαίσθητος είμαι σε τέτοια θέματα. Δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωση μου ξεκινάει με ένα “αν”. Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη. Με λυπεί το γεγονός ότι άκουσα μία ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, τον οποίο δεν θα τον κρίνω εγώ, η Δικαιοσύνη θα τον κρίνει, αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Τερζής.

Αφού συμπλήρωσε, δε, πως: «Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή και ό,τι κάνω σε αυτή τη ζωή το εννοώ. Γενικά, δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου. Ό,τι λέω σαν άνθρωπος, το εννοώ πάντα. Περιμένω και μια συγγνώμη, γιατί ο Σάκης θα έπρεπε να το πει ότι “ξέρετε κάτι, παιδιά, συγγνώμη, λάθος”. Δεν μπορούμε να αγνοούμε όσα συμβαίνουν και να μένουμε στο ταλέντο», διευκρίνισε πως:

Related posts

Ηλίας Ψινάκης: Η πολύκροτη σχέση με τον Σάκη Ρουβά, η άγνωστη καταγωγή και τα μαύρα γυαλιά που δεν αποχωρίζεται

“Πέταξε επτά χρόνια στα σκουπίδια”: Αυτή είναι η «καυτή» νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό

“Πέταξε 7 χρόνια στα σκουπίδια”: Αυτή είναι η «καυτή» νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό