Νίκος Χαρδαλιάς: «Ναι, έχω κολυμπήσει γυμνός»

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο MAD TV ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, αποκαλύπτοντας μικρές στιγμές της προσωπικής του ζωής.

Μια διαφορετική συνεντευξη

Η πρώτη ερώτηση που του τέθηκε είναι αν έχει κολυμπήσει γυμνός και αφοπλιστικά απάντησε πως το έχει δοκιμάσει στα εφηβικά του χρόνια. «Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα. Στα εφηβικά μου χρόνια».

«Έχετε κοιμηθεί στο γραφείο;» ήταν η επόμενη ερώτηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής να σημειώνει χαρακτηριστικά πως «στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων».

Όσον αφορά, πιθανά ψέματα που μπορεί να έχει πει μέχρι σήμερα σε ψηφοφόρους, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε: «Πολλές φορές, είναι η αλήθεια, ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ. Προτιμώ να τον κοιτάω στα μάτια και να του λέω αυτό που πραγματικά αισθάνομαι».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να γράψει ψέματα στο βιογραφικό του σημείωμα. Πόσω δε μάλλον που η πορεία του καθενός είναι πλούσια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Όπως είπε, ποτέ δεν έχει παρακολουθήσει πολιτικό του αντίπαλο αλλά επιβεβαίωσε ότι έχει «γκουγκλάρει» το όνομα του μαζί με τις κόρες του.

Related posts

7 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο με την Porsche: Τι κάνει σήμερα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, η αποζημίωση & η νέα ζωή

Εκείνος 67 εκείνη…: Τρελά ερωτευμένος ο Φίλιππος Σοφιανός – Η κούκλα σύντροφος του & η τεράστια διαφορά ηλικίας

Κόλαφος ο Λαμπάτος κατά του Φιλιππίδη: “Έχω κινδυνέψει εξαιτίας του με τα τηλέφωνα που έπαιρνε”