Νίκος Αναδιώτης: Ο κούκλος ηθοποιός που εγκατέλειψε την Αθήνα, άλλαξε επάγγελμα και στράφηκε στο Θεό

Νίκος Αναδιώτης: Ο γνωστός ηθοποιός έγινε γνωστός την προηγούμενη δεκαετία με τη συμμετοχή του σε διάφορα σίριαλ της τηλεόρασης, με αγαπημένο μας το σίριαλ “Οι Βασιλιαδες” που έπαιξε δίπλα στον Πάνο Βλάχο και την Κατερίνα Γερονικολού. Ο Νίκος Αναδιώτης ήταν νέος, κούκλος, με καλλίγραμμο σώμα και πολλές θαυμάστριες, όμως αργότερα εγκατέλειψε την Αθήνα και εξαφανίστηκε από τη δημοσιότητα και την τηλεόραση.

Νίκος Αναδιώτης: Εντυπωσιάζει η μεγάλη αλλαγή στη στάση ζωής του

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Τετάρτης (12/10).\ Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή σελίδας της ζωής του καθώς πλέον ζει μόνιμα στο Αίγιο και όχι στην Αθήνα και έχει ανοίξει τον δικό του χώρο, το δικό του γυμναστήριο, καθώς έχει τελειώσει τη γυμναστική ακαδημία. Αναφέρθηκε επίσης και στη θρησκεία ενώ όπως είπε κάθε Κυριακή πηγαίνουν οικογενειακώς στην εκκλησία.

«Με μπουκώνει να έρχομαι στην Αθήνα. Κάποτε το απολάμβανα πλέον δεν μπορώ καθόλου. Την Βασιλική την διεκδίκησα και δεν ένιωσα ποτέ απογοήτευση. Αν θελήσει να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, εγώ είμαι έτοιμος. Έχουμε επιλέξει συνειδητά έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και αυτό αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά. Πηγαίνουμε κάθε Κυριακή στην εκκλησία», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Νίκου Αναδιώτη. Λίγο μετά πρόσθεσε: «Πλέον δεν λαχταρώ πράγματα που ήθελα παλαιότερα, όπως για παράδειγμα ένα ωραίο αυτοκίνητο. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα στον εαυτό μου».

Related posts

Έλενα Παπαρίζου: Τα φαγητά που «έκοψε», ο θαυματουργός χυμός που την άφησε μισή και οι οδηγίες για μία μυστική δίαιτα

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Τους άκουσε όλη η Κηφισιά: Τι συμβαίνει στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου