Νέο βίντεο καταγγελία για τη Soula Glamourous – «Όλα ψέματα, αυτός κρύβεται πίσω από το προφίλ»

Νέος χαμός για όσα γράφτηκαν στο Instagram τις τελευταίες ώρες, αλλά και ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης πίσω από το διάσημο προφίλ στα social media!

Σάλος με τη Σούλα!

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες εβδομάδες με τις αποκαλύψεις όσον αφορά στο δημοφιλές account του instagram “Soula Glamorous”, όταν ο διάσημος youtuber “Eponimos” εξιστόρησε μέσα από το προσωπικό του κανάλι τα όσα προσβλητικά βίωσε από τους ανθρώπους που κρύβονταν πίσω από τη διάσημη περσόνα.

Μετά τις αποκαλύψεις από τον youtuber, η Soula Glamorous άρχισε να χάνει κατά δεκάδες χιλιάδες τους followers. Ως αποτέλεσμα, το account απενεργοποιήθηκε για ένα 24ωρο και όταν επανήλθε, 6 Δεκεμβρίου, οι followers ανέρχονταν στους 417.000.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στο εν λόγω account έγινε γνωστό ότι δέχεται αρκετά μηνύματα υβριστικού περιεχομένου προτρέποντας μάλιστα όλους όσοι δεν ταυτίζονται με το χιούμορ και τη σάτιρα του λογαριασμού, να αποχωρήσουν: “Δεν υποχρεώνω κανέναν να με ακολουθεί οπότε είναι δώρο άδωρο να στέλνετε και να με βρίζετε”.

Ο «Eponimos» με νέο βίντεο πάντως πριν από λίγες δήλωσε… σοκαρισμένος που ούτε τώρα του ζήτησαν μία συγνώμη από το προφίλ, ενώ αποκάλυψε πως μετά από επικοινωνία που είχε με εταιρίες και διάφορους συνεργάτες του, έμαθε ότι δεν ισχύει η φήμη ότι το προφίλ έχει αλλάξει χέρια και ότι πίσω από το ανώνυμο προφίλ παραμένει ο ίδιος gay άνδρας που ήταν και τότε

Related posts

Σαν δίδυμες αδερφές: Η φυσική ομορφιά της Δούκισσας Νομικού είναι «κληρονομιά» από την πανέμορφη μητέρα της, Ούρσουλα

«Κλείδωσε» η ημερομηνία γάμου του Αντετοκούνμπο- Δε θα πιστέψετε ποιους έχει καλέσει!

Βρήκε την ευτυχία μετά το δύσκολο διαζύγιο: Ο εφοπλιστής σύντροφος της Έμης Λιβανίου, η σπάνια φωτο & οι ευχές