Νέο επιχειρηματικό κεφάλαιο για τον Άκη Πετρετζίκη: Το επόμενο βήμα του σεφ μετά το κλείσιμο των καταστημάτων, προκαλεί έκπληξη

Άκης Πετρετζίκης: Ο γνωστός σεφ έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στην Ελλάδα και μετά το κλείσιμο των μαγαζιών του αποφάσισε να κινηθεί αλλιώς επιχειρηματικά.

Άκης Πετρετζίκης: Η επιχειρηματική κίνηση

Πρόσφατα μαθεύτηκαν τα νέα πως τα επιτυχημένα καταστήματα του Άκη Πετρετζίκη έκλεισαν μιας και ο σεφ αποφάσισε να κάνει νέο βήμα στα επαγγελματικά του. Τα Kitchen Lab μπορεί να έκλεισαν όμως όπως φαίνεται ένα νέο επιτυχημένο επαγγελματικό βήμα περιμένει τον γνωστό σεφ.

Συγκεκριμένα, ο σεφ, πήρε την απόφαση να ιδρύσει μια νέα εταιρία με διαφορετικό πρσανατολισμό, που θα αφορά την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, τις υπηρεσίες catering και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Η νέα εταιρία του Άκη Πετρετζίκη λέγεται “Akis Petretzikis Hub” και ιδρύθηκε στις 28 Μαρτίου.

Αξίζει να αναφερθεί πως ένας από τους λόγους που φαίνεται πως ώθησαν τον Άκη στο λουκέτο, δεν ήταν όπως ακούστηκε, ότι δεν πήγαιναν καλά οι δουλειές, αλλά ότι πρόσφατα απέκτησε και δεύτερο παιδί, και έτσι ο ίδιος θέλει να βρίσκεται περισσότερες ώρες κοντά στην οικογένειά του.

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»