Νέα ζωή για την Αλέκα από το Κωνσταντίνου και Ελένης: Με τι ασχολείται σήμερα, 22 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Η Αλέκα από το Κωνσταντίνου και Ελένης ήταν μία αγαπημένη ηθοποιός που είχε κάνει το ντεμπούτο της σε κάποιες επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση και αργότερα έπαιξε και σε μερικές θεατρικές παραστάσεις. Η νεαρή είχε συμμετάσχει μόνο σε ένα επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς δίπλα στους Ρώμα-Ράντου αλλά πολλοί τη θυμόμαστε μέχρι σήμερα. Η Αλέκα ήταν η κοπέλα του μπάρμαν, του Νικόλα που όμως όταν εκείνος πήγε να της κάνει πρόταση να παντρευτούν και να ζήσουν μαζί εκείνη συνάντησε τον παλιό της έρωτα, που προοριζόταν για δεσμός της άτυχης Ματίνας.

Η Αλέκα από το Κωνσταντίνου και Ελένης εγκατέλειψε την υποκριτική

Θέλετε να δείτε πως είναι σήμερα η Αλέκα από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Εγκατέλειψε την υποκριτική και δεν θα πιστεύετε με τι ασχολείται! Η τηλεοπτική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τις σεζόν 1998-1999 και 1999-2000 και μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται σε επανάληψη. Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές και οι χαρακτήρες της έχουν αφήσει εποχή. Εκτός από τους πρωταγωνιστές Κωνσταντίνο Κατακουζηνό (Χάρη Ρώμα) και Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου), δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί της σειράς εκείνοι που μας χάρισαν viral ατάκες που θα θυμόμαστε για ακόμη περισσότερα χρόνια. Μια από αυτούς ήταν και η Αλέκα, ρόλος που ενσάρκωσε η Χριστίνα Γκόλια.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η πλοκή

Η σειρά διαδραματίζεται στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Λούη, όπου σε ένα νεοκλασικό σπίτι συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου).

Η συγκατοίκηση αυτή προέκυψε ξαφνικά μετά από νομικό πρόβλημα. Ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι, άφησε δύο διαθήκες πριν το θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη. Επειδή ήταν άγνωστο το ποια ήταν η πιο πρόσφατη (άρα και η έγκυρη, εφόσον θα αναιρούσε την προηγούμενη), το σπίτι δεν γινόταν να το έχει στην κατοχή του ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Ελένη. Στην αντιθετική σχέση τους, θεμελιώνονται τα επεισόδια της σειράς.

Στις ζωές των δύο κεντρικών χαρακτήρων υπάρχουν παράλληλα και άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Ο Μάνθος Φουστάνος (Βασίλης Κούκουρας), η Πέγκυ Καρρά (Μαρία Λεκάκη), η Ματίνα Μανταρινάκη (Καλλιρρόη Μυριαγκού) και ο Νικόλας Βαρθακούλιας (Στέργιος Νένες). Οι χώροι όπου συνήθως εκτυλίσσονται τα γεγονότα, είναι το σπίτι των Κωνσταντίνου και Ελένης, το σπίτι του Μάνθου και το μπαρ στο οποίο εργάζονται η Ελένη, η Πέγκυ και ο Νικόλας.

Χριστίνα Γκόλια: 4+1 πληροφορίες για την ηθοποιό και τραγουδίστρια

Η Χριστίνα Γκόλια είναι Ελληνίδα ηθοποιός και ερμηνεύτρια ελληνικών και αγγλικών τραγουδιών
Γεννήθηκε στην Ελασσόνα της Θεσσαλίας και αποφοίτησε από την δραματική σχολή Βεάκη

Η καριέρα της ξεκίνησε με διάφορες θεατρικές παραστάσεις
Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1996 στην σειρά «Ένοχη Αγάπη» του Νίκου Κουτελιδάκη
Από το 2008 έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία και ασχολείται με την μουσική Η Χριστίνα Γκόλια παραμένει γοητευτική και κομψή τόσα χρόνια μετά την ολοκλήρωση του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Θυμάστε την Αλέκα από το Κωνσταντίνου και Ελένης;

Η “Αλέκα” ή αλλιώς η Χριστίνα Γκόλια, όπως είναι κανονικά το όνομά της, από το 2008 έχει αφήσει την υποκριτική στην άκρη, με εξαίρεση τη σκηνοθεσία που ανέλαβε σε κάποιες παραστάσεις. Σήμερα εργάζεται ως τραγουδίστρια, ενώ διατηρεί και τη δική της μπάντα.

Related posts

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε τα 52: Το δώρο τεράστιας αξίας που του έκανε η Ζυγούλη και έγινε ειδική παραγγελία

Ηλίας Βρεττός: «Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα τη μέρα του γάμoυ»

Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην φανεί: Κάτι κρύβει η Αμαλία Κωστοπούλου στη νέα φώτο με τον σύντροφό της