Νέα κόντρα στη showbiz κατά του Ντάνου: Η ατάκα που θα συζητηθεί και το παρασκήνιο

Με τον τρόπο του ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά ο Ντάνος γιατί απάντησε άκομψα στην δημοσιογράφο που κάλυπτε το ρεπορτάζ.

Η ατάκα που θα συζητηθεί

Όταν η δημοσιογράφος του έκανε την ερώτηση, εκείνος απάντησε με εκνευρισμό, επιστρέφοντας την ερώτηση πίσω. «Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;» της είπε, παίρνοντάς της το μικρόφωνο.Μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια της εκπομπής εξέφρασε τη διαφωνία της με την αντιμετώπιση που είχε η γυναίκα.

«Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνεις σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο. Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…» είπε η Φαίη Σκορδά.

Για την υποκριτική

«Δεν αντιλαμβάνομαι τα σχόλια που μου κάνουν για την υποκριτική και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτιούνται μόνο για εμένα. Συμμετέχω τα τελευταία τρία χρόνια κάπου, προσπαθώ να παρουσιαστώ όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος για το οποιαδήποτε βήμα, που αυτή τη στιγμή είναι η Γη της Ελιάς» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Δεν βλέπω Survivor. Δεν περίμενα να ξεκινήσει το Survivor για να σκεφτώ αν θα πάω, ήταν ξεκάθαρη απόφασή μου να μην πάω από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι εφικτός για εμένα να λείπω, πέντε και έξι μήνες, ειδικά για έναν τέτοιο λόγο».

Δείτε το βίντεο με τη Φαίη

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή