Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Εγώ δεν έχω χωρίσει ποτέ και με έχουν χωρίσει 48 φορές»

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε το πρωί της Δευτέρας 29/4 το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η απόφαση του ζευγαριού να ανακοινώσει τον χωρισμό του μέσω δελτίου τύπου προς τα Μέσα, ξένισε πολλούς αφού το βρήκαν υπερβολή, με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να αναρωτιέται αν υπάρχει κάποιος stalker της Αθηνάς Οικονομάκου που κυνηγάει να δει αν χώρισε και χρειάστηκε να βγει αυτή η ανακοίνωση.

Τι είπε η Ναυσικά

Τότε, τον λόγο πήρε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία θέλοντας να εξηγήσει τον λόγο που πήρε τέτοια έκταση η είδηση του εν λόγω διαζυγίου, έφερε ως παράδειγμα τη δική της περίπτωση.

«Και δεύτερο όνομα να είσαι, υπάρχει ένα stalking σε ό,τι αφορά το θέμα “σχέση”. Το έχω βιώσει πάρα πολύ έντονα το συγκεκριμένο κομμάτι. Λέει η Χρύσλα αν υπάρχει ένας stalker της Αθηνάς Οικονομάκου. Καλώς ή κακώς είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, μια πασίγνωστη ηθοποιός και ακόμη και ονόματα που δεν είναι τόσο γνωστά, δέχονται “επίθεση” και τους κυνηγάνε παντού να μάθουν τι γίνεται στη σχέση τους και αν χώρισαν. Πολύ τρανό παράδειγμα είναι η δική που περίπτωση που δεν έχω χωρίσει ποτέ, και με έχουν χωρίζει 48 φορές» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν