Ναταλία Γερμανού: «Ο Άκης Πετρετζίκης με πέταξε από την κουζίνα κλωτσηδόν – Πέρασε έξω κυρία μου…»

Η γνωστή παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού μίλησε για την πρώτη της γνωριμία με τον σεφ Άκη Πετρετζίκη και προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με την συνάντηση τους.

Ο πετυχημένος chef μίλησε για τον γάμο του, τα δυο του παιδιά, αλλά και την πορεία του στις τηλεοπτικές κουζίνες.

Η Ναταλία Γερμανού περιγράφοντας την πρώτη της συνάντηση με τον Άκη Πετρετζίκη την εποχή που συμμετείχε στο Πρωινό του Mega, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν.

Τι δήλωσε η Ναταλία Γερμανού

«Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας για το πως πρωτογνώρισα τον Άκη χρόνια πριν, όταν ακόμα μαγείρευε στον Γιώργο και στην Φαίη. Ήμουν καλεσμένη εγώ στο πρωινό στο Mega και μόλις είχες βγει από το MasterChef νικητής. Μου λένε στα πλαίσια του καλέσματος, θα μαγειρέψεις σπανακόπιτα με τον Άκη» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε για την συνάντησή τους: «Με πέταξε από την κουζίνα κλωτσηδόν σε τρία λεπτά, γιατί μπήκα μέσα και μου έλεγε πάρε αυτό κι ανακάτεψε το σπανάκι με το ανθότυρο. Εγώ δύο αριστερά χέρια. Κουζίνα no. Μετά μου λέει καλά, άστο και πήγαινε κάθισε με τα παιδιά κι όταν τελειώσει η σπανακόπιτα, θα στη σερβίρω. Με έδιωξε, πέρασε έξω από την κουζίνα μου κυρία μου» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού για την πρώτη γνωριμία με τον Άκη Πετρετζίκη.

Related posts

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ» – «Δέχθηκα σωματική βία από αστυνομικούς»

Δύσκολες ώρες για την Παναγιώτα Βλαντή: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τον γάμο της

Ήταν μικρό κορίτσι: Ο πρώτος γάμος της Τατιάνας Στεφανίδου πριν τον Ευαγγελάτο, επιχειρηματίας και κούκλος