Ναταλία Γερμανού: «Η μητέρα μου «εξαναγκάστηκε» να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει να αποκτήσει παιδί»

Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, μιλώντας για την επαγγελματική της πορεία, την προσωπική της ζωή, για τη σχέση με τη μητέρα της, καθώς και την συντροφικότητα.

Δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και την απόφαση να μην κάνει οικογένεια και παιδιά η ίδια απαντά:

«Πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου να μην κάνω παιδιά έπαιξε και το πως βίωσα τη δική μου παιδική ηλικία και εφηβεία, βλέποντας ότι η μητέρα μου εξαναγκάστηκε – εντός πολλών εισαγωγικών η λέξη – να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει να αποκτήσει παιδί και πώς στη συνέχεια προσπαθούσε, με άτσαλο τρόπο, να με μεγαλώσει. Ερχόταν τα Σαββατοκύριακα – αφού με μεγάλωσε η γιαγιά μου – να με πάρει και καταλάβαινα την αμηχανία της. Ένα παιδί είναι σφουγγάρι, τα αντιλαμβάνεται όλα. Πότε εκνευριζόταν, πότε είχε ενοχές, άλλοτε έβαζε τα κλάματα και άλλοτε με έπαιρνε αγκαλιά. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στο να πω: «Εγώ δεν θα κάνω τα ίδια στο δικό μου παιδί. Κι αν τα κάνω; Ασ’ το καλύτερα».

Στη συνέχεια απάντησε πως ορίζει εκείνη τον όρο συντροφικότητα και αν έχει αισθανθεί ποτέ αν «αυτός θα είναι το ταίρι μου μέχρι τέλους»; «Το έχω νιώσει κατά καιρούς», είπε για να συνεχίσει μιλώντας για το πώς έχει στο μυαλό της την ιδανική σχέση.

«Δεν ξέρω αν η σωστή λέξη είναι «μοναχικότητα» ή «ανεξαρτησία». Εγώ αγαπώ πολύ τη συντροφικότητα, προσπαθώ να φτιάξω ένα ιδανικό μοντέλο όπου η συντροφικότητα να περιλαμβάνει την ανεξαρτησία και των δύο. Ξέρω ότι ακούγονται κάπως αυτά που λέω, αλλά δεν απαιτώ να είμαι εγώ ανεξάρτητη και ο άλλος να μου μαγειρεύει και να με περιμένει στο σπίτι. Θα ήθελα ο καθένας να έχει χρόνο και χώρο για τον εαυτό του, όταν τους χρειάζεται, αλλά να είμαστε μαζί όταν το έχουμε ανάγκη. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το βρεις. Δεν είμαι μοναχικός λύκος. Αντίθετα, είμαι πολύ δοτικό πλάσμα, δίνω πολλή τρυφερότητα – και μου αρέσει να την εισπράττω -, απλώς είμαι και πολύ αυτοεξυπηρετούμενη, αν μπορώ να το πω έτσι. Μου αρέσει να έχω κάποιον αλλά δεν τον χρειάζομαι οπωσδήποτε για να είμαι ευτυχισμένη».

Related posts

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν: Η έξοδος του Πέτρου Λαγούτη με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο θέατρο

Τρελαμένος μπαμπάς ο Γιώργος Λιανός: Η κόρη του έγινε 3 και έστησε ολόκληρο πάρτι στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο

Δεν της φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια περνάει η Μαρία Ηλιάκη τον σύζυγο της Στέλιο Μανουσάκη