Νανά Βενέτη | Δες Πώς Είσαι Σήμερα Η Ηθοποιός Της Δεκαετίας Του ‘80

Νανά Βενέτη | Δες Πώς Είσαι Σήμερα Η Ηθοποιός Της Δεκαετίας Του ‘80

Δείτε πώς είναι σήμερα η «εκρηκτική» ηθοποιός που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ‘80 και είχε..τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αρχικά ασχολήθηκε με το ελεύθερο σχέδιο. Το 1982 εμφανίστηκε πρώτη φορά σαν ηθοποιός στον «Πλούτο» τού Αριστοφάνη με το Λαϊκό Θέατρο Πειραιά όπου έπαιζε τον ρόλο τού Ερμή. Ακολούθησαν παιδικές σκηνές και το 1984 άρχισε την επαγγελματική της πορεία από το θέατρο «Χατζηχρήστου» με τον Κώστα Χατζηχρήστο, Γιώργο Παπαζήση, Τιτίκα Στασινοπούλου, Ερρικα Μπρογιερ κ.α.

Το 1984 άρχισε να φοιτά στην Ανώτερη Δραματική σχολή, ” Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα” από όπου αποφοίτησε το 1987. Την σαιζόν 91’-92’ εμφανιζόταν στο κέντρο διασκεδάσεως, “Φαντασία” και παρουσίαζε show από γνωστά musical τού Hollywood όπου εμφανιζόταν ως Merilyn Monroe και Julie Andrews σε μουσικοχορευτικό Show.

Το 1994 αποφάσισε να σταματήσει την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο και έπαιξε τελευταία φορά στο θέατρο, “Λαμπέτη” στην παράσταση, “Πρόσεξε το σκαλοπάτι”.

Είναι χαρακτηριστικό πως είχε ρόλο σε 45 ταινίες στη δεκαετία του ’80. Από τον «Δυναστεία» με τον Σωτήρη Μουστάκα, την “Κόμπρα από τα Γιάννινα” με το Νίκο Ρίζο μέχρι την “Θύρα 7 η μεγάλη στιγμή“. Η ηθοποιός δεν έχει πια το φουντωτό καστανό μαλλί με το οποίο και την βλέπαμε στις ταινίες που συμμετείχε, έχοντας κάνει τα μαλλιά της ξανθά και κόβοντας τα καρέ.

Η Νανά Βενέτη αποτέλεσε μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής βιντεοκασέτας. Έπαιξε και σε έργα στο θέατρο. Όμως, αποφάσισε να αφήσει πίσω της την υποκριτική. Έκτοτε αποφάσισε να σταματήσει την καλλιτεχνική της πορεία και να ασχοληθεί με τον χώρο των Business.

Η Νανά Βενέτη είναι παντρεμένη από το 2004 με Άγγλο επιχειρηματία και έχει έναν γιό. To 1998 πήρε την αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρείας TCMs.r.l. κατασκευής γερανοφόρων οχημάτων και εκτός από τον ιδιωτικό τομέα ασχολήθηκε με διαγωνισμούς τού δημοσίου.

nanaveneti official 160001279 856397134920710 2928571802331064492 n Το 2001 προμήθευσε 36 νέα γερανοφόρα την Ελληνική Αστυνομία και κατόπιν συνεργάστηκε με τούς φορείς ΗΛΠΑΠ, ΟΑΣΑ και Πυροσβεστική. Στον ιδιωτικό τομέα προμήθευσε την ΕΛΠΑ και άλλες ιδιωτικές εταιρείες μεταφοράς οχημάτων.

Το 2002 πήρε την αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρείας Pagliero s.r.l κατασκευής καλαθοφόρων οχημάτων όπου προμήθευσε την Δ.Ε.Η μετά από δημόσιο διαγωνισμό. Παράλληλα είχε συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία AIRO Tigieffe αυτοκινούμενων πλατφορμών όπου προμήθευσε την εταιρεία «Αλουμίνιο της Ελλάδος» κ.α.

Παράλληλα η Νανά Βενέτη δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των ακινήτων (ανέγερση και διαχείριση) , εταιρεία πού δημιούργησε το 2010 με τον σύζυγό της και ασχολείται ακόμη και σήμερα. Ζει με το Βρετανό σύζυγό της επτά μήνες στην Ελλάδα, για να πηγαίνει ο γιος τους σε ελληνικό σχολείο και τον υπόλοιπο χρόνο βρίσκονται στην Αγγλία.

Η Νανά Βενέτη, είχε αποκαλύψει είναι πολύ ευτυχισμένη που έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση τους ρόλους της ως ηθοποιός.

«Αυτό το κεφάλαιο για εμένα έχει κλείσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να ξανανοίξει», είχε πει. Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα ενώ τα καλοκαίρια της αρέσει να κάνει θαλάσσια σπορ.

Δείτε πώς είναι σήμερα:


Με τον γιο της


Με τον σύζυγό της, Nigel Dean

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”