Νάιρα Αλεξοπούλου: «Δεν μου την πέφτουν οι άντρες, πιο εύκολα με φλερτάρουν γυναίκες»

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε η τραγουδίστρια και παίκτρια του ριάλιτι “Φάρμας”, η οποία μίλησε αναλυτικά για την προσωπική της κατάσταση και τις κατακτήσεις της.

Η Νάιρα Αλεξοπούλου έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος την απολαύσαμε στη Φάρμα, μίλησε για τον εμμονικό συνεργάτη της, για την προσωπική της ζωή, αλλά και το φλερτ.

«Έκανα διάφορα εξτρά σε διάφορα μαγαζιά κάποια περίοδο και υπήρχε ένας συνεργάτης που με έφερνε συνέχεια σε δύσκολη θέση.

“Δεν μπορούσα να έχω ούτε σχέση με κάποιον.

Χωρίς να έχουμε ποτέ κάτι μαζί, ήταν εμμονικός και δεν ήθελε να μου μιλάνε άλλοι. Αυτό που έκανε επίσης ήταν ότι με εκβίαζε με τη δουλειά. Μου έλεγε ότι χωρίς αυτόν δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα στη δουλειά. Τελικά, επειδή φοβόμουν πολύ, αποφάσισα να τον διώξω εντελώς από τη ζωή μου. Ούτε συνεργασία, ούτε φιλία και επιτέλους πήρα ανάσα», είπε αρχικά η Νάιρα Αλεξοπούλου.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Νάιρα Αλεξοπούλου λέει: «Είμαι ελεύθερη. Δεν μου την πέφτουν οι άντρες γιατί φοβούνται τον τσαμπουκά μου, το ότι δεν μπορούν να με διαχειριστούν, το ότι δεν είναι χαζή. Δεν μπορούν τις έξυπνες γυναίκες, γιατί δεν μπορούν να τις διαχειριστούν.

Πιο εύκολα με φλερτάρει και μου την πέφτει μια γυναίκα παρά ένας άντρας, που φοβάται μη φάει χυλόπιτα. Έχει έρθει γυναίκα και μου έχει πει στα ίσα “είσαι οπλοπολυβόλο”.

Εγώ τις γυναίκες τις γουστάρω να τις ανεβάζω και να μην τις ανταγωνίζομαι γιατί δεν μου αρέσει αυτό. Τις έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου».

Related posts

Το αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου: Τι θα κάνει το τατουάζ του Ταχτσίδη στο χέρι της;

Καλά πήγε αυτό με τον Σοιλέδη: Το τατουάζ που είχε κάνει με το πρόσωπο της Αντωνά και ψάχνει να το σβήσει

Ντύνεται γαμπρός ο Γιάννης της Ελλάδας μας: Το κοστούμι-διαμάντι του Αντετοκούνμπο που κοστίζει μια περιουσία