Να τους ζήσει: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Κωσταντινας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, είναι πιο ευγνώμων και λαμπερή από ποτέ. Βρέθηκε σε ένα λαμπερό event με καλούς φίλους και τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πολύ χαρούμενη και δεν το κρύβει, μιλά ανοικτά για όλα και χαίρεται να δέχεται συγχαρητήρια για το ευχάριστο αυτό κεφάλαιο της ζωής της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το λαμπερό event που βρέθηκε

Η Σάσα Σταμάτη, βρέθηκε στα εγκαίνια του εστιατορίου του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μωρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Περασμένα ξεχασμένα με την Κωνσταντίνα, κέρδισα την αγωγή. Θα ήθελα να δω τον Γιώργο Λιάγκα με την Πάολα στο J2US. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα στον Γιώργο που να μπορέσει να τον ξεπεράσει, είναι σαρωτικός.

Τα έχω καλά με όλους όσοι κάνουν πρωινό, κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν είχα καμία τηλεοπτική πρόταση, εγώ πήρα πολλά τηλέφωνα, αλλά δεν ευδοκίμησαν», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

«Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior, είναι αγοράκι» κατέληξε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φύλο του μωρού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου, του συντρόφου της Βασίλη Σταθοκοστώπουλου.

Η παρουσιάστρια που διανύει την πιο όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης μίλησε για το φύλο του μωρού αλλά και το ενδεχόμενο του γάμου με τον Βασίλη Σταθοκοστώπουλο.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε μέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος. Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είναι έγκυος. Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή. Είμαι 6 μηνών.

Θα κάνουμε ένα πάρτυ για το φύλο του μωρού. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη, αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι γι’ αυτό. Το μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά θέλω να έχω ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Δεν θα απαντήσω αν κάναμε πολιτικό γάμο.

Έχει γίνει πρόταση γάμου. Δεν θα κάνουμε γαμοβάπτιση. Θέλω να γίνουν τα μυστήρια ξεχωριστά. Οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι να φουσκώσει η κοιλιά. Δεν έχω προτίμηση για το αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Ο Βασίλης θέλει αγόρι, αν και στα κορίτσια έχει αδυναμία επειδή έχει ανιψιές. Είχα συζητήσει πολλά τηλεοπτικά project αλλά μετά την εγκυμοσύνη όλα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις