Να σας ζήσει: Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη – Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπαγεωργίου!

Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν το 2021 στη Σύρο, και καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Στις 7 Αυγούστου 2023 η Δανάη Μιχαλάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media, ανήμερα των γενεθλίων της αλλά και τη επετείου γάμου με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Δε μου έκανε κάποια διαφορά όταν έμαθα ότι περιμένουμε κορίτσι. Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν ήταν αγόρι. Πάντα έλεγα ότι θέλω κορίτσι, όταν ένιωσα όμως ότι φτάνει η στιγμή να αποκτήσω παιδί, σταμάτησα να το λέω και είπα ό,τι έρθει», δήλωνε η Δανάη Μιχαλάκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε on camera το όνομα που θα δώσει στον γιο της
Το όνομα που θα δώσει στο δεύτερο μωράκι της αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν στα Madwalk 2023. Δείτε επίσης: Οριστικό τέλος από το Mega η Ελένη Μενεγάκη – Ποια παίρνει την θέση της; Τι θα κάνει εκτός τηλεόρασης;

«Μου έχει φέρει πολύ γούρι το αγοράκι αυτό. Όπως ήμουν καλά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με τον Βύρωνα, έτσι και με τον Νικόλαο λοιπόν… Θα έχει το όνομα του παππού του», είπε η Κατερίνα Στικούδη.«Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου», πρόσθεσε η Κατερίνα Στικούδη.

Related posts

Αυτή ήταν η κίνηση του Ψινάκη προς την Λιόλιου που έκανε την Συνατσάκη να ξεσπάσει – Η ανάρτηση που είχε κάνει

«Μοιάζω με 15 ετών»: “Μεταμορφώθηκε” η Στέλλα Μιζεράκη, η φωτο μετά την αισθητική παρέμβαση που έκανε

“Σoκάρει” η αγνώριστη εικόνα του: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πιρς Μπρόσναν με άσπρα μαλλιά & γυαλιά μυωπίας