Να σας ζήσει! Έγιναν γονείς η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου-Οι πρώτες αναρτήσεις

Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Τούνη με τον σύντροφό της αφού φέραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι!

Όσα είπε η Ιωάννα

Η Ιωάννα Τούνη τα τελευταία 24ωρα βρισκόταν στο μαιευτήριο και το κοινό της περίμενε την ανακοίνωση για τη γέννηση του μωρού της. Το πρωί της Τρίτης, 10 Ιανουαρίου, η instagrammer ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και την είδηση έκανε γνωστή μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαστε καλά το μωράκι κι εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω» έγραψε.

Στη συνέχεια, παρακάλεσε να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι την ιδιωτικότητά τους και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει σε κάποιο κανάλι. «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα. Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», αναφέρει η ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αγαπημένης του για τον ερχομό του γιου τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς του φίλους, για τις ευχές που έχει λάβει.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και πάνω σε αυτή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

Related posts

Έλληνας από τους λίγους ο Πρίγκιπας Παύλος: Το μήνυμα για το Ελληνικό Πάσχα που συγκίνησε

Γιατί οι πασχαλιές θεωρούνται ευλογημένες από την Παναγία μας

Επτά ώρες ετοιμασίας, τα πιο σπάνια λουλούδια μας: Αυτός είναι ο βιολετί επιτάφιος της Μυκόνου που κάνει θραύση