Μυστήριο με Άντζελα Δημητρίου και Καίτη Γαρμπή: Τι έχει συμβεί ανάμεσα τους– Πώς ένας χωρισμός έφερε την κόντρα

Άντζελα Δημητρίου: Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια είναι από τις πιο γνωστές της γενιάς της και το κοινό της την ακολουθεί πάντα και σε κάθε της βήμα. Με αφορμή κάποια σχόλια και ατάκες των δύο γυναικών, φημολογείται μία κόντρα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή.

Άντζελα Δημητρίου: Η κόντρα με τη Γαρμπή

Απόσπασμα από το J2US και την ατάκα της Καίτης Γαρμπή στην Άντζελα Δημητρίου παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Happy Day. Με αφορμή τα σχόλια που ακούστηκαν για την κόντρα των δύο γυναικών η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου και η Καίτης Γαρμπή είναι ψυχραμένες.

«Έχουν συγγενική σχέση. Απ’ ότι διαβάζω, ο αδερφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή και έχουν και ένα παιδί μαζί. Ο χωρισμός δεν ήταν εύκολος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό «Καιτούλα», όπως την αποκαλεί η Άντζελα», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία ωστόσο δεν γνώριζε λεπτομέρειες. «Με τον χωρισμό διχάστηκαν οι δύο οικογένειες», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα