«Μπράβο σας κύριε Πρωθυπουργέ!»: Πολίτης στον Πύργο τα «έχωσε» στον Μητσοτάκη

Ξινή του βγήκε η συγκέντρωση στον Πύργο, αφού βρέθηκε ένας πολίτης που του τα είπε…έξω από τα δόντια στην προεκλογική βόλτα του.

Μπράβο!

Ο πολίτης αφού πλησίασε τον πρωθυπουργό και του έσφιξε το χέρι, του είπε με στόμφο: «Κύριε Πρωθυπουργέ να σας αναφέρω και τις σχολές που μας κλέψατε… εσείς τις κλέψατε… Μπράβο σας κύριε Πρωθυπουργέ!».Αμήχανος ο Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν τις κλέψαμε εμείς… και το μέλλον δεν είναι μόνο οι σχολές… και για το δρόμο (Πάτρα – Πύργος)» είπε και τράπηκε σε φυγή ενώ ο πολίτης επέμεινε: «Ποιος τις πήρε; (τις σχολές)… η κυρία Κεραμέως!».Ο Μητσοτάκης όμως, όπως φαίνεται και στο βίντεο του iliaenimerosi, είχε ήδη φροντίσει να γίνει «καπνός», ενώ άτομο από την ασφάλεια του πρωθυπουργού σπεύδει να μπει μπροστά τον πολίτη και του σηκώνει το χέρι για τον σταματήσει.

Ο Πύργος που άρχισε να αναπτύσσεται με το άνοιγμα των Τριτοβάθμιων Σχολών στην πρωτεύουσα της Ηλίας, με τους επιχειρηματίες και την τοπική κοινωνία να επενδύουν σε υποδομές για τους φοιτητές ξαφνικά, έμεινε «ξεκρέμαστος» μέσα σε λίγα χρόνια. Οι συγχωνεύσεις της Κεραμέως έβαλαν λουκέτο στις σχολές της περιοχής και σύντομα ακολούθησαν «λουκέτα» σε δεκάδες επιχειρήσεις.

Δείτε το βίντεο

Related posts

“Τον μεγαλώσατε σωστά” Ο γιος του Μπακογιάννη άφησε το πιο γλυκό σημείωμα στη Σία Κοσιώνη

“Το κορόιδο πληρώνει” Κράξιμο στην κόρη της Μπαλατσινού μετά τη φωτό με κολάν για pilates

«Κάποιες φορές δεν μπορείς να αποφύγεις τη βία» Σοκάρει ο Χρήστος Μενιδιάτης με τις δηλώσεις του