«Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη;»: Ξεσπά η Τούνη για όσους την κράζουν για το μωρό

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη για τα σχόλια που δέχεται για την ανατροφή του παιδιού της.

Όσα είπε η Ιωάννα

Η influencer εξοργίστηκε μετά από ένα μήνυμα που δέχτηκε από διαδικτυακό της φίλο, ο οποίος σχολίασε κάτω από ανάρτησή της, γράφοντας πως εκείνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου αφήνουν γυμνό το νεογέννητο αγοράκι τους για να πάρουν κάποια χορηγία.

Η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε ένα βίντεο θέλοντας να απαντήσει στο συγκεκριμένο σχόλιο και κρατώντας το μωρό της στην αγκαλιά της, είπε: «Κάτι ακόμα πριν μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Πολλές φορές έχετε δει στα stories μου τον μικρό μπέμπη, ο οποίος είναι λίγο γυμνούλης και κάπου διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει γιατί περιμένουμε ρούχα.

Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη και να πάει απευθείας στον παραλήπτη και να πάει απευθείας στον κύριο που έγραψε αυτό το πράγμα. Θεούλη μου θα μπορούσα να έχω αυτή τη δυνατότητα; αυτό θα ήθελα για σήμερα, αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι θα ήταν να πέσει μια χλέπα στην μούρη αυτουνού. Δεν με γλύκανε η εγκυμοσύνη, όχι».

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι