Μπόχο νυφικό, 43 χρόνια πριν: Αυτό που φόρεσε η Μιμή Ντενίση στον γάμο με τον Φέρτη δεν το τόλμησε καμία

Το 1981, ο λαμπερός πρωταγωνιστής του θεάτρου και του κινηματογράφου, Γιάννης Φέρτης, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη φρέσκια τότε ηθοποιό, Μιμή Ντενίση, στον ιερό ναό της Αγίας Φιλοθέης. Για τον Φέρτη, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που παντρευόταν, καθώς ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ξένια Καλογεροπούλου.

Η γνωριμία τους είχε συμβεί στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Συμβολαιογράφος”, όπου η φλόγα του έρωτα δεν κρυβόταν. Έτσι, το 1981 αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, φέρνοντας μαζί τους την αίγλη της ομορφιάς τους σε έναν από τους πιο φωτογραφημένους γαάους της εποχής. Η Νίκη Γουλανδρή, κολλητή της Μιμής Ντενίση και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, τους τίμησε ως κουμπάρα στον γάμο τους.

Αποκάλυψε γιατί τον ερωτεύτηκε

Ο γάμος αυτός έλαμψε με όλη την πολυτέλεια και την αίγλη της εποχή του, κατακτώντας τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων, που τον απέδωσαν στα εξώφυλλά τους ως τον “Γάμο της χρονιάς”. Η νύφη εντυπωσίασε με το μοναδικό για την εποχή νυφικό στυλ – τo bohemian loose και αέρινο νυφικό αλλά και το πρωτοποριακό headband που συζητήθηκε πολύ. Την λαμπερή τελετή ακολούθησε μια εντυπωσιακή δεξίωση στον αθλητικό όμιλο της Κηφισιάς, όπου οι καλεσμένοι απήλαυσαν τον εορτασμό του έρωτα, σύμφωνα με τον τύπο της εποχής.

Παρότι οι δρόμοι τους χώρισαν το 1988, ο Γιάννης Φέρτης και η Μιμή Ντενίση παρέμειναν στενοί φίλοι, κρατώντας καλές σχέσεις. “Χωρίσαμε, παρά την εκτίμηση που του τρέφω, γιατί είμαστε δυο άνθρωποι με αρκετά κοινά, αλλά και πολλές διαφορές. Παρά το ό,τι έχει πολύ χιούμορ ο Γιάννης, είναι πιο βαρύς άνθρωπος από μένα, πιο κλειστός, δεν έχει τη χαρά της ζωής μέσα του όπως είχα εγώ. Τον ερωτεύτηκα γιατί ήταν πολύ γοητευτικός, έξυπνος, εσωστρεφής”.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά