Μπήκε η πιο όμορφη παίκτρια στο Master Chef:Οι “γύπες” του παιχνιδιού έτριβαν τα μάτια τους

Μια πανέμορφη παρουσία ξετρέλανε τους παίκτες του Master Chef με την  είσοδό της στον διαγωνισμό μαγειρικής και έμειναν έκπληκτοι.

Τι έγινε στο Master Chef

Στην αποψινή δοκιμασία αντιγραφής του πιάτου με το παντζάρι, οι τρεις παίκτες του MasterChef 2023, που βρέθηκαν στον τάκο, έβαλαν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Αν και το πιάτο έμοιαζε εύκολο με πρώτη ματιά, δυσκόλεψε αρκετά τον Παύλο, τον Αριστοτέλη και τον Νικήτα.

Ξετρέλανε τους παίκτες του Master Chef

Τη χειρότερη επίδοση από τους τρεις παίκτες, είχε σύμφωνα με την κριτική επιτροπή ο Αριστοτέλης. Ο Αριστοτέλης κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον νέο «εισβολέα» που θα μπήκε απόψε στον διαγωνισμό διεκδικώντας μία θέση. Αυτή ήταν η Μαρία Λαζαρίδου από το MasterChef 5. Μάλιστα άμα τη εμφανίσει της, αρκετοί παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό λόγω της εκθαμβωτικής της εμφάνισης.

Ο Γιώργος Πορφύρης αντέδρασε με αυτήν την συμπεριφορά κι ανέφερε σε έντονο ύφος: «Ξεκολλάτε ρε μ…ς έλα. Ξεκολλάτε, θα νευριάσω. Έχουμε φουλ γύπες στο μαγαζί, οπότε είναι καθαρά πως το βλέπεις. Μία όμορφη παρουσία μπαίνει στο σπίτι και μαγείρισσα ή ένας παλιός, καλός παίκτης».

Το Master Chef παέι καλά σε τηλεθέαση και τώρα που μπήκαν και όμορφες παρουσίες θα πάει ακόμα καλύτερα. Η ίδια πάντως φάνηκε να αντιμετωπίζει ψύχραιμα τον θαυμασμό και να είναι προσηλωμένη στην αποστολή της.

Related posts

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κορμάρα στα 54 της: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό και κυτταρίτιδα που είναι το κάτι άλλο

Η αποστομωτική απάντηση της Δανάης Μπάρκα: «Αδιανόητο που μια κοινωνία έχει οδηγήσει ένα άτομο να ντρέπεται για το σώμα του»

Tα «παράτησε» όλα για έναν κούκλο: Ο γοητευτικός άντρας που έκανε την Ράνια Κωστάκη να εγκαταλείψει την Αθήνα