Μπέττυ Μαγγίρα: «Της αφιέρωνε τραγούδια, την χάιδευε…» – Η αποκάλυψη για την συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τη Μαρέβα

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε την εκπομπή της στο κανάλι του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το Σάββατο 13/1 καλωσορίζοντας αρχικά την νέα της συνεργάτιδα, Σίσσυ Καλλίνη, η οποία βρέθηκε στη θέση της Τζο Κουτσοκώστα μετά την ξαφνική της αποχώρηση. «Μου έφυγε το τρακ, είμαι μια χαρά», αναφώνησε εκείνη λίγα λεπτά μετά.

Στη συνέχεια, όμως, η παρουσιάστρια προχώρησε στην κανονική ροή του προγράμματος και ξεκίνησε να παρουσιάζει τα “καυτά” θέματα της εβδομάδας. Ένα από αυτά είναι και η βραδινή έξοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη με την σύζυγό του, Μαρέβα, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η ίδια μαζί με την Μαρινέλλα (δείτε εδώ φωτογραφίες). Αποκάλυψε, λοιπόν, όλο το παρασκήνιο και την συμπεριφορά του ζευγαριού μπροστά στον κόσμο.

Η συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τη Μαρέβα

«Της αφιέρωνε τραγούδια, της χάιδευε το χέρι, έβγαζαν βίντεο, έτρωγε λίγο μπέργκερ εκείνος, έτρωγε λίγο μπέργκερ κι εκείνη. Όλοι τους τραβούσαν βίντεο αλλά δεν έδιναν καμία σημασία. Ήταν πολύ τρυφερός μαζί της», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως ήταν πολύ όμορφο που ήταν οι δυο τους σε μία ρομαντική έξοδο, όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι.

Και έπειτα δήλωσε: «Δεν ήρθαν στο δικό μου και πολύ στεναχωρήθηκα. Πήγαν μόνο στην κυρία Μαρινέλλα αλλά το καταλαβαίνω. Δεν πειράζει όμως, ήταν ευγενέστατοι και γλυκύτατοι».

Related posts

Εύη Δρούτσα για Μαρίνα Σάττι: “Δεν νομίζω πως μπορώ να την πάρω σοβαρά μετά από αυτό που έμαθα”

“Δεν μπορούσε να το κρύβει άλλο” Έγκυος η Ανδρομάχη! Η πρώτη ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλιά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πeθανε παιδάκι από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό