Μπερμπάντης ο Γιώργος Γερολυμάτος, είχε παράλληλες σχέσεις χωρίς τύψεις – «Το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου»

Για την άστατη ερωτική του ζωή μίλησε ο Γιώργος Γερολυμάτος, αλλά και τις εμμονικές θαυμάστριες που είχε όταν μεσουρανούσε στις πίστες, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Είμαι ο πρώτος Έλληνας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος. Ήταν αισθησιακή η φωτογράφιση. Έκανε καλό στη καριέρα μου η φωτογράφιση. Γαργαλιόμουν που είχα δίπλα μου δύο γυναίκες. Μου άρεσε να φλερτάρω με τις γυναίκες. Μία γυναίκα ήρθε στο καμαρίνι μου και ήθελε με το ζόρι», είπε αρχικά ο Γιωργος Γερολυμάτος για την… πέραση που είχε στο γυναικείο φύλο τον καιρό που η καριέρα του ήταν στο ζενίθ της.

Για τις εμμονικές θαυμάστριες, ανέφερε

: «Σεξουαλική παρενόχληση είχα και από άνδρες και από γυναίκες. Είχα εμμονική θαυμάστρια. Μία φορά μπήκε στο σπίτι μου και τα έσπασε όλα και με περίμενε να έρθω. Θα έπρεπε ή να σηκώσω το χέρι μου ή να μην κάνω τίποτα στην εμμονική θαυμάστρια».

«Έβγαινα συνέχεια με θαυμάστριες. Είχα παράλληλες σχέσεις και δεν ένιωθα τύψεις. Το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου», αποκάλυψε αμέσως μετά ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Και συμπλήρωσε: «Μία σύντροφος μου, μου έγδαρε όλο το αυτοκίνητο για να με εκδικηθεί. Είχα κάνει σχέση με διάσημες που δε μαθεύτηκαν ποτέ».

Related posts

“Σε κανένα νησί δεν την είχαμε”: Ανοίγουν τα στόματα για τις τελευταίες μέρες της Άννας Παναγιωτοπούλου

Έφτασε πρώτος, τον συνόδευε η κορούλα του: Κατέρρευσε ο γιος της Άννας Παναγιωτοπούλου στην κηδεία

“Τόσο σου στοίχισε ο χωρισμός”: Σούσουρο με τη φωτό της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό στην παραλία