«Μου τηλεφώνησε ο Ντέμης Νικολαΐδης να βρεθούμε από κοντά, σκέφτηκα ότι με θέλει για τον γάμο»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Νίκος Ζιώγαλας, όπου αποκάλυψε μια συνομιλία του με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η επικοινωνία τους αφορούσε το κομμάτι «Μόνη ξανά δεν θα σ ’αφήσω», το οποίο ήθελε ο ποδοσφαιριστής για ύμνο της ΑΕΚ, την περίοδο που ήταν πρόεδρος της ομάδας.

Τι αποκάλυψε για τον Ντέμη

Όπως υπογράμμισε ο καλλιτέχνης, «το τραγούδι βρήκε τον δρόμο του. Περπατούσα μία ημέρα και δέχθηκα ένα τηλεφώνημα και μου είπε πως είμαι ο Ντέμης Νικολαΐδης και θέλω να βρεθούμε. Λέω τι να θέλει; Να με συνδυάσει με την Δέσποινα; Η μεγαλύτερη συγγένεια που είδα ήταν μουσική. Ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ τότε και προσπαθούσε να κάνει μία αλλαγή νοοτροπίας. Άρχισε να μου διαβάζει τους στίχους και υιοθετήθηκε το τραγούδι. Όπως το είδε από τη μεριά του, ήταν ακριβώς για την ομάδα. Αυτό δούλεψε, παρόλο που έφυγε μετά ο Ντέμης από την ομάδα και δεν έγινε το επίσημο τραγούδι. Παρόλα αυτά, όποτε το παίζω, οι ΑΕΚτζήδες είναι κάτω και τους ακούω».

Related posts

Πυρ και μανία ο Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: “Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται και τουρλώνει τον κ@λο του σε φωτογραφίες”

Είναι μεγαλύτερος της, δε του φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια περνάει ο Γρηγόρης Μόργκαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Συγχώρεσέ με»: Στα πατώματα ο Νίνο για την Josephine μετά τις φήμες χωρισμού