«Μου εμφανίζονται κάτι νεαροί στο Instagram, μπορεί να μη φοράνε τίποτα…» – Άφωνοι στο πλατό του MEGA με την εξομολόγηση της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη, την ώρα που μαγείρευε με τον Γιώργο Τσούλη, στο πλατό της εκπομπής της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, την Τρίτη 23/1, θέλησε να συζητήσει για κάτι που παρατηρεί πολύ έντονα να συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στα social media της.

Όσο εκεί scrollάρει στο Instagram, της εμφανίζονται διάφορα βίντεο με νεαρά αγόρια τα οποία είναι ημίγυμνα και μαγειρεύουν. Η παρατήρησή της, λοιπόν, είχε να κάνει με το γεγονός πως δεν προσέχει ποτέ τι μαγειρεύουν τελικά. Όλοι τότε ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό.

“Κλάμα” με το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τα αγόρια που “πετάγονται” στο Instagram της

«Μου βγαίνουν κάτι νεαροί στο Instagram – μέσα σε όλα που εμφανίζονται – Θέλω να σας το πω αυτό. Φαντάζομαι θα το έχετε δει και εσείς ή εσείς δεν ψάχνατε πολύ για συνταγές; Λοιπόν, μου εμφανίζονται κάτι νεαροί στο Instagram, ξεκινάνε με ένα ύφος τύπου… και μπορεί να μη φοράνε τίποτα από πάνω – παιδιά, δεν τα ψάχνω εγώ, μόνα τους βγαίνουν – παιδάκια, λέμε τώρα, 25 χρονών με το ζόρι, ανοίγει ένα μπουκάλι κρασί και λέω “αχ ωραία και εμένα έτσι μου αρέσει να μαγειρεύω” και τελικά κάνουν μία συνταγή που δεν έχω προσέξει ποτέ, γιατί λέω “μα τι κάνει αυτός;”», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και ο σεφ της απάντησε: «Ωραία την άλλη βδομάδα θα εμφανιστώ μόνο με ποδιά…», με εκείνη να βάζει αμέσως τα γέλια.

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή