«Μόνο για να τραγουδάς σε καφενεία είσαι»: Τα σκληρά λόγια του Σφακιανακή στον Ρέμο & η απάντηση

Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με την Νατάσα Θεοδωρίδου»«Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις» είπε στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος και έκανε αναφορά και στον ντόρο που υπήρξε με το τραγούδι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε πασχαλινή διαφήμιση γνωστής αλυσίδας με παιχνίδια.

Και στο παρελθόν σε συνέντευξή του Νότη Σφακιανάκη την εκπομπή “Πρωινό Μου” με τον Γιώργο Λιάγκα ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναφερθεί για τον Αντώνη Ρέμο και στα σχόλια του σχετικά με τις δηλώσεις του για θέματα κοινωνίας και ζωής. Και όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο, ο Νότης Σφακιανάκης έδωσε την απάντησή του.

«Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα». Στην άλλη ερώτηση για το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου σχετικά με την ορθοδοξία, ο τραγουδιστής απάντησε κοφτά: «Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει».

Σφακιανακης για Ρέμο

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»