Μοναδικός Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που τραγουδάει το “Ελεύθερος” σε ένα μικρό κορίτσι και το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Το καλοκαιρινό μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός χθες, Κυριακή δίνοντας μια συναυλία στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη για το «Elpida Tour».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που πρόκειται να πραγματοποιήσει συναυλίες σε στάδια και μεγάλα θέατρα τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο, εμφανίστηκε στη σκηνή ιδιαίτερα συγκινημένος, αποκαλύπτοντας στους 15.000 θεατές που παραβρέθηκαν προκειμένου να τον απολαύσουν, ότι αυτό ήταν το μέρος που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα με το πιάνο του όταν ακόμη ήταν 5-6 ετών.

«Να ξέρετε ότι σήμερα αυτό που τραβάμε εδώ θα το δούμε να γίνει μια όμορφη στιγμή. Γιατί η στιγμή αυτή αξίζει να την αποτυπώσουμε και να τη δούμε γιατί εδώ ξεκίνησα. Σε αυτή την περιοχή έκανα τα πρώτα μου όνειρα, τις πρώτες μου σκέψεις με ένα πιάνο ξεκινώντας σε ηλικία 5-6 ετών, στο Ίλιον όπου μεγάλωσα. Μετά από χρόνια όταν με πίστεψε η εταιρεία μου άρχισα να πετάω και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα μαζί με εσάς» είπε χωρίς να κρύψει την έντονη συναισθηματική του φόρτιση.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας του, ανέβασε στην σκηνή ένα κοριτσάκι που χόρεψε μαζί της και της τραγούδησε ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια “Ελεύθερος”.

Δείτε το video

@papageorgiouxr 🥰 @Argiros Konstantinos OFFICIAL #arguroskonstantinos #mpesfypgamw #foryoupage #fyp #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Χριστίνα Πγρ.

Related posts

Μοιάζει στον πατέρα τους, του έχει αδυναμία! Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός της Μαρίνας Σάττι, Σαρίφ

Μετά από 3 παιδιά και έναν ευτυχισμένο γάμο: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Καλομοίρα, όλοι της εύχονται

“Η καταπληκτική αυτή γυναίκα μητέρα” Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με μία φώτο Σπανούλη – Χοψονίδου