Μόλις το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο: Έγκυος η Μαρκέλλα Γιαννάτου, περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Λευτέρη Χαρίτο

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, διανύουν ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα κρατάνε στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδί.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια. Φροντίζουν, όμως, να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από το Instagram

Την εγκυμοσύνη της αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, που ανέβασε ως story στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με μια φίλη της.

Είναι η πρώτη φορά που η Μαρκέλλα Γιαννάτου γίνεται μητέρα, ενώ ο Λευτέρης Χαρίτος έχει έναν γιο 15 ετών.

Τι είχε αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξη της

Σε συνέντευξή της στο 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε πει για τον Λευτέρη Χαρίτο και το ενδεχόμενο ενός γάμου. «Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη.

Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια.

Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε».

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις