Μοιάζουν πολύ, ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά: Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της γενιάς της και τις τελευταίες εβδομάδες είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας με την είδηση ότι περιμένει το πρώτο της μωράκι με τον αγαπημένο της.

Η μητέρα της Ελένης Φουρέιρα

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαθανατίστηκε μαζί με τον σύντροφο της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Όπως είναι λογικό αυτό το διάστημα η τραγουδίστρια χαλαρώνει, ξεκουράζεται και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.Η Ελένη Φουρέιρα έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς και στις αδερφές της και όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο μαζί τους.Ωστόσο η ίδια δεν συνηθίζει να προβάλει την οικογένεια της στα social media, γιατί είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.Σε παλαιότερη ανάρτηση της, η Ελένη Φουρέιρα μας έχει δείξει μέσα από Instagram story την μητέρα της, η οποία είναι κομψή και γλυκύτατη.

«Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα, και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα. Ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει στην Ελλάδα. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Η μαμά μου είχε μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για την οικογένειά της, την μητέρα της και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Η γλυκιά ανάρτηση

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Κολυμπά στα «λούσα» η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας στο Ψυχικό με τη θέα που… «ζαλίζει»

«Έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Μάλμε: Σαν άλλη Αμαζόνα η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του Α΄ημιτελικού του διαγωνισμού