Μοιάζει με έφηβο:O Σπύρος Μαρτίκας ξυρίστηκε και είναι πλέον άλλος άνθρωπος

Σπύρος Μαρτίκας: Ο δημοφιλής παίκτης του Survivor αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Η σύντροφος του είναι η πανέμορφη Βρισηίδα Ανδριώτου, που μας συστήθηκε μέσω του My style rocks. Το hot ζευγάρι ανέβασε μία φωτογραφία που ποζάρει στη Θεσσαλονίκη και ο Σπύρος Μαρτίκας έχει αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του.

Σπύρος Μαρτίκας: Η αλλαγή μετά το Survivor

Μήνες μετά το τέλος του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Τόσο ο φαρμακοποιός, όσο και η σύντροφός του και επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Βρισηίδα Ανδριώτου, μοιράζονται αρκετά συχνά κοινά τους στιγμιότυπα στα social media και σε πρόσφατη ανάρτηση της δεύτερης, φαίνεται η αλλαγή που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να ξυρίσει το πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει αρκετά η όψη του. Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέβασε story μέσα από τον δικό της λογαριασμό, στο οποίο ανταλλάσσει ένα φιλί με τον σύντροφό της και σε αυτό φαίνεται ο Σπύρος Μαρτίκας με τη νέα του εμφάνιση. Στην ίδια ανάρτηση, η Βρισηίδα Ανδριώτου ενημέρωσε του διαδικτυακούς της φίλους ότι οι δυο τους βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Σπύρος Μαρτίκας: Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι