Μίνως Θεοχάρης: «Έχανα μαθήματα στο σχολείο επειδή ήμουν έτσι. Οι γονείς μου με αποδέχθηκαν, δεν τους άφησα περιθώριο»

Στην εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε o Μίνως Θεοχάρης, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αποδοχή από την οικογένειά του.Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για τη δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό στο πέρασμα του χρόνου αλλά και την απόλυτη αποδοχή που έχει από την οικογένεια του.

O Μίνως Θεοχάρης εξομολογήθηκε πως «τον έχω παιδέψει πάρα πολύ τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι είμαι σε μια φάση ζωής πια που θέλω να βγάλω αυτό το βάρος από πάνω μου, ένα βάρος που έχω εγώ βάλει κυρίως. Είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία και πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε πράγματα που μπορεί να μην ήμουν έτοιμος. Είχα μεγάλο φόβο με τους ανθρώπους. Ναι μεν όταν είμαι σε μια παρέα και βγαίνω έξω από το σπίτι θέλω να περάσω καλά και να περάσουν και οι άνθρωποι γύρω μου καλά, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν κλείνομαι… κλείνομαι βάρβαρα».

Οι συμβουλές του στους ανθρώπους με «τραύμα»

«Στο σχολείο έχανα τις πρώτες ώρες για τα παραπάνω κιλά μου. Απέφευγα το σχολείο με έναν τρόπο. Δεν καταλάβαινα τότε τι ήταν αυτό που πάθαινα αλλά ήταν πολύ σκληρό. Η μόνη λύση για να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό είναι να ξυπνάς κάθε μέρα και να αποφασίζεις πως θα είσαι καλά.

Για τους ανθρώπους δηλαδή που έχουν υποστεί τραύμα, οποιουδήποτε τύπου γιατί δεν είναι και μετρήσιμο πόσο έχει τραυματιστεί ο καθένας μας και για ποιο λόγο, για να το ξεπεράσεις θέλει απόφαση. Θέλει κόπο, καθημερινή δουλειά και καθημερινά να ξυπνάς και ανοίγοντας τα μάτια να λες πως θέλω να είμαι καλά και σήμερα. Και την επόμενη ημέρα να το ξαναποφασίζεις».

«Δεν με απασχολεί πια αν με έχουν αποδεχθεί οι άλλοι. Ας φύγουμε από αυτό, ας βγάλουμε ένα ένα τα βάρη. Ένας βάρος που είχα ήταν να με αποδεχθούν και να με αγαπάνε και να με θέλουν όλοι. Αυτό πια το έχω πετάξει και δεν υπάρχει. Ας μην με αποδεχτούν όλοι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μίνως Θεοχάρης

Related posts

Ασπρομάλλης και έτοιμος για ευρωβουλευτής: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα του «Disney Club»!

Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η Δούκισσα Νομικού μας συστήνει την πανέμορφη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική

Περήφανος πατέρας ο Δάντης: Ο ταλαντούχος γιος του Χριστόφορος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα