Μίνιμαλ τόνοι, ακριβή αισθητική: Το σπίτι-παλάτι του Απόστολου Λύτρα και το “παιχνίδι” που έχει μέσα στο σαλόνι

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο Απόστολος Λύτρας, έχοντας ομολογήσει τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ο ποινικολόγος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων νωρίς το πρωί της Δευτέρας με την απολογία του να διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Φυσικά, τίποτα δεν προμήνυε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, όταν ο Απόστολος Λύτρας είχε υποδεχτεί τον φακό του περιοδικού YOU στο σπίτι που έμενε με την Σοφία Πολυζωγοπούλου, και μιλούσε μαζί της για τη γνωριμία τους και τον γάμο τους. Σε μίνιμαλ αισθητική, με λίγα έπιπλα και ιδιαίτερη διακόσμηση οι χώροι εντυπωσιάζουν.

Το σπίτι του Απόστολου Λύτρα και της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Στους τοίχους και στη διακόσμηση κυριαρχεί το λευκό χρώμα, τόσο στο σαλόνι, όσο και στην κουζίνα. Μπορεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου να μην είχαν άνεση χρόνου, ωστόσο όποτε τους δινόταν η ευκαιρία αγόραζαν ιδιαίτερα αντικείμενα που τους προξενούσαν ενδιαφέρον. Τις εντυπώσεις κέρδιζε το playroom με το σκάκι, το τζουκμπόξ και τον κουλοχέρη που κοσμούσαν τον χώρο.

Τι δήλωνε το ζευγάρι στην κάμερα

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Πώς γνωριστήκατε;
Απόστολος Λύτρας: Πράγματι υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς μας. Από εκεί και μετά έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και προσπαθούμε να μην φέρνουμε σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς μας.

Είναι εύκολο να συνυπάρχουν δύο δικηγόροι στο ίδιο σπίτι;
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Εύκολο είναι να συνυπάρχουν δύο δικηγόροι στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας και, ναι, μιλάμε πολλές φορές για τη δουλειά, συζητάμε πολλές φορές για τα θέματά μας και μετά το γραφείο, και μες στο γραφείο.

Απόστολος Λύτρας Σοφία Πολυζωγοπούλου
Έχετε βρεθεί αντιμέτωποι σε δικαστήριο;
Απόστολος Λύτρας: Όχι, δεν έχει τύχει να βρεθούμε αντιμέτωποι σε δικαστήριο.

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Έχει τύχει να βρεθούμε μαζί στην ίδια πλευρά, όχι αντιμέτωποι.

Ποια είναι τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου;
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ο σεβασμός, η αγάπη και η κατανόηση.

Απόστολος Λύτρας: Επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι ένας ξέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο άλλος στον εργασιακό του χώρο και έχουμε μία ιδιαίτερη υπομονή. Η δουλειά μας απαιτεί πολλές ώρες, έχει άγχος, στρες…

Απόστολος Λύτρας Σοφία Πολυζωγοπούλου
Μετά από έναν τσακωμό ποιος κάνει το πρώτο βήμα;
Σοφία Πολυζωγοπούλου: Επειδή μιλάμε πολύ, δεν μένει χρόνος για να κάνει κάποιος το πρώτο βήμα, το λύνουμε. Μπορεί να μας πάρει χρόνο, αλλά θα το λύσουμε.

Απόστολος Λύτρας: Αν χρειαστεί, παρόλα αυτά, νομίζω ότι εσύ το κάνεις.

Related posts

“Δεν μου λένε κάτι οι αποστάσεις” Ερωτική μετανάστρια η Μαρία Τζομπανάκη, πάει να βρει τον καλό της

«Η κυρία πρέπει να φύγει από τα σύνορα» Ο λόγος που γιούχαραν τη Βανδή στη συναυλία της στην Τουρκία

Φρικτός θάνατος: Δέθηκε σε καροτσάκι και βούτηξε στη θάλασσα – “Γι’ αυτό φεύγω, δεν αντέχω”