Μήνες μετά το διαζύγιο: Λύγισε και δεν μπορούσε να μιλήσει ο Ντέμης Νικολαίδης μετά το χωρισμό του από τη Βανδή

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαίδης με την πρώην σύζυγό του Δέσποινα Βανδή έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ίδιου, ρωτήθηκε πως νιώθει ως πατέρας και η αλήθεια είναι πως ένιωσε πολύ ευσυγκίνητος.

Τα λόγια του Ντέμη Νικολαίδη για τα παιδιά του

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για τα παιδιά του στην εκπομπή Game Night στον Sport 24.

Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας;», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση. «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι».

«Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν» συνέχισε ο παλαίμαχος Ντέμης Νικολαΐδης φανερά συγκινημένος.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις