«Mην αρχίσετε τις εξυπνάδες»: Ο Λιάγκας βγήκε με το μαγιό όμως όλοι ρωτούσαν τι είναι αυτό που κρατάει

Στην Τήνο αποφασίζει να περάσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό», Γιώργος Λιάγκας, επηρεασμένος από την ευνοϊκή καιρική πρόβλεψη των προηγούμενων ημερών.

Για μπάνιο ο Λιάγκας

Αν και το νησί αποτελεί το αγαπημένο του προορισμό, η παρουσία του εκεί δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, καθώς διαθέτει εκεί εξοχική κατοικία, την οποία επισκέπτεται κατά καιρούς, ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν επιδεικνύει πρωτόγνωρη αγάπη για τη θάλασσα, καθώς ακόμα και τους χειμερινούς μήνες απολαμβάνει το μπάνιο του, επιδεικνύοντας την προτίμησή του σε θαλάσσιες δραστηριότητες. Οι γιοί του, Γιάννης και Δημήτρης, ακολουθούν το παράδειγμά του, μοιραζόμενοι μαζί του την αγάπη για τον κόσμο της θάλασσας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα:
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του φορώντας μαγιό στην αμμουδιά της παραλίας «Κολυμπήθρα». Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, απεικονίζεται κρατώντας ένα ψηλό καλάμι, και αναρωτιέται χουμοριστικά πόσο δύσκολο είναι κανείς να μην το καβαλήσει.

Μην αρχίσετε…

«”Ο ναυαγός ή Η αέναη προσπάθεια να μην το… καβαλήσεις”, και είναι και μεγάλο. Τήνος νησάρα, ειδικά τώρα… ΥΓ: κάντε μια υπέρβαση και μην αρχίσετε τις εξυπνάδες», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Λιάγκας.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση, ο αριθμός των likes αυξήθηκε σημαντικά, με την υποστήριξη χιλιάδων χρηστών να διαπιστώνεται από τα πρώτα λεπτά. Ακολούθησε ένα πλήθος χιουμοριστικών σχολίων προς τον παρουσιαστή, προσδίδοντας έναν ανεπίσημο αέρα ευχαρίστησης στην ατμόσφαιρα της δημοσίευσης.

Related posts

Τεράστιο σαλόνι και εντυπωσιακές γωνίες: Το σπίτι που μένει η Τζίνα Αλιμόνου με τα 4 παιδιά της είναι βγαλμένο από παραμύθι

Πλασμένοι ο ένας για τον άλλον: Η γυναίκα της ζωής του Πλούταρχου και τα πέντε παιδιά που ολοκλήρωσαν το παραμύθι τους

Απίστευτη ομοιότητα: Ο Πάνος Μουζουράκης μάς συστήνει τα αδέρφια του και η ομοιότητα μεταξύ τους μας άφησε άφωνους