«Μιλούσε σε αγνώστους στον δρόμο»: Λύγισε ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλώντας για τον πατέρα του μετά τον χαμό του αδελφού του

Συγκινημένος ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που μοιράστηκε μια προσωπική ιστορία του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με αφορμή τις εικόνες από το μνημόσυνο που τελέστηκε στη μνήμη των 57 θυμάτων από την τραγωδία στα Τέμπη, αφηγήθηκε την ιστορία του πατέρα του, μετά τον τραγικό χαμό του αδελφού του.

Έτσι νιώθουν κοντά στο παιδί τους

«Είναι το μόνο πράγμα που αυτούς τους γονείς μπορεί να τους κρατήσει, το να μιλάνε για το παιδί τους. Έτσι αισθάνονται ότι το παιδί τους είναι ζωντανό και θέλουν να μάθει όλος ο κόσμος πόσο καλά παιδιά ήταν», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Εμένα ο μπαμπάς μου, όταν χάσαμε τον αδελφό μου, το θυμάμαι σαν να είναι τώρα, μιλούσε σε αγνώστους στον δρόμο, στα παγκάκια, στο ασανσέρ που έμπαινε μέσα. Και θυμάμαι μια φορά ένας κύριος τον είχε παρεξηγήσει και του ‘χε πει: άσε μας, κύριέ μου, τι τρέλες είναι αυτές που μας λες! Χωρίς να ξέρει τι πόνο κουβαλάει αυτός ο πατέρας», περιέγραψε φορτισμένος ο δημοσιογράφος.

«Το λέω αυτό, γιατί πολλές φορές κάποιοι κι εμάς εδώ στην τηλεόραση μας κατηγορούν, λένε: μα μιλάτε με αυτούς τους γονείς; Κάποιοι από αυτούς τους γονείς – εγώ τουλάχιστον κρίνω από τον δικό μου μπαμπά – έχουν την ανάγκη να μιλήσουν γι’ αυτό το πράγμα. Κι εμείς είμαστε σε πολύ άχαρο ρόλο, δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε», σημειώνει ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Related posts

Ο πιο περιζήτητος εργένης: Ο γιος της Παζαίτη τη συνόδευσε έτσι στο Ηρώδειο και όλες οι νεαρές κοιτούσαν εκείνον

“Εσένα θέλουμε για πρώτη Κυρία” Η εμφάνιση της γυναίκας του Τσίπρα με αμάνικο blazer σαν γαλαζοαίματη

Αν την έβλεπε η Καγιά θα την έκοβε: Αγνώριστη η Άννα Μαρία Ηλιάδου με δραματική αλλαγή στα μαλλιά της