Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Να πήξει λίγο το μυαλό μου και θα την παντρευτώ. Θα γίνουν όλα στην ώρα τους»

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς που μάλιστα έχει διακριθεί και σε ρόλους…”κακού”  με τεράστιο υποκριτικό ταλέντο.

Μιχάλης Ιατρόπουλος:Τι λέει για τον γάμο

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος φιλοξενήθηκε από την Μπέτυ Μαγγίρα και την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή του, το εγγόνι του και την περίοδο της απομόνωσης.
«Όλα τα παιδιά που έρχονται στον κόσμο, μας δίνουν ελπίδα, χαρά, μια ώθηση να συνεχίσουμε τον αγώνα. Το μωρό με φωνάζει Μιχάλη, όχι παππού. Έχω τρία παιδιά, δύο γιους, μια κόρη και ένα εγγόνι», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Για την σχέση με τη σύντροφό του: «Με την τωρινή μου σύντροφο, την Κατερίνα μου, να πήξει λίγο το μυαλό μου και θα την παντρευτώ. Θα γίνουν όλα στην ώρα τους. Ζούμε μαζί και έχουμε δοκιμάσει και οι δύο τον γάμο. Δεν έχω να πω κάτι κακό, οι γυναίκες είναι η δύναμή μας», απάντησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Για την περίοδο της προσωπικής του απομόνωσης: «Είχα πάει στο Καϊμακτσαλάν. Πολλές φορές απομονώνομαι, εξαφανίζομαι, ειδικά όταν έχω δύσκολες περιόδους κρύβομαι. Την κακή μου φάση θέλω την περνάω μόνος μου και παλικαρίσια. Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Πήγα για να ηρεμίσω», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι