Μετέτρεψαν τη μονοκατοικία τους στο καταφύγιο του Άι Βασίλη – Γεμάτο φωτάκια και χρωματιστές μπάλες το σπίτι Σπανούλη & Χοψονίδου για τα Χριστούγεννα

Ο μήνας των Χριστουγέννων, ο τελευταίος του χρόνου μπήκε και τα σπίτια των διάσημων γέμισαν με φωτάκια, στολίδια και τα έλατά τους. Ανάμεσα στα πρόσωπα που στόλισαν το σπίτι τους, λοιπόν, είναι και η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη, οι οποίοι απολαμβάνουν να διακοσμούν τη μονοκατοικία τους σε κάθε μικρή ή μεγάλη γιορτή .

Ο εντυπωσιακός στολισμός για τις γιορτές

Έβγαλαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους από την αποθήκη και το γέμισαν με πράσινες και κόκκινες μπάλες, λουλούδια και κορδέλες. Γύρω από αυτό τοποθέτησαν λούτρινα δεντράκια, μικρότερα, όπως και αρκουδάκια, και για να μπουν απόλυτα στο κλίμα των εορτών πέρασαν το βράδυ τους οικογενειακώς φτιάχνοντας gingerbread σπιτάκια.

Η περήφανη μανούλα δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου, ξεσηκώνοντας τους ακόλουθούς της οι οποίοι έκαναν ασταμάτητα like και σχόλια.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

“Είσαι η χαρά μου” Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παίζει ποδόσφαιρο με τον γιο της και καμαρώνει

“Νομίζω το αξίζω”: Ποια είναι τα σχέδια της Ελένης Μενεγακη για το φετινό καλοκαίρι

Πελώρια πισίνα, χώρος για να τρέχει ο μικρός: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της Φουρέιρα στα Νότια Προάστια