Μεταμφιεσμένη και εμφανώς αδυνατισμένη η Αθηνά Ωνάση: Το τάμα και το σοβαρό ατύχημα που την άλλαξε τελείως

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθήνά, εμφανίστηκε πολύ αδυνατισμένη σε σημείο ανησυχητικό, ενώ εκπλήρωσε ένα τάμα που είχε κάνει μετά από τον τραυματισμό της με άλογο που είναι η μεγάλη της αγάπη.

Η Αθηνά Ωνάση ταξίδεψε πρόσφατα στη Νάξο, προκειμένου να επισκεφθεί τη Μονή του Ιωάννη Χρυσόστομου, κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, η χρυσή κληρονόμος έκανε τάμα στη Μονή του Ιωάννη Χρυσοστόμου στη Νάξο, του Αγίου που γιόρταζε στις 13 Νοεμβρίου, την ημέρα που είχε τον σοβαρό τραυματισμό της ενώ έκανε προπόνηση.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση που ανησύχησε με τα κιλά

Η Αθηνά Ωνάση, πριν λίγο καιρό, έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, δίνοντας το «παρών» στον γάμο του Σάμι Ζέιν και τις Λόρεν Φαν Μπέρκελ, με την οποία είναι φίλες, φορώντας ένα απλό και κομψό φόρεμα, ενώ είχε τα μαλλιά κάτω, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα και με μοναδικό αξεσουάρ το πανάκριβο ρολόι της.

Στην τελευταία της εμφάνιση στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης, πριν από έναν χρόνο, η χρυσή κληρονόμος ήταν αρκετά αλλαγμένη, αφού είχε χάσει πολλά κιλά, με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει σκιά του εαυτού της, ενώ κυκλοφορούσε η φήμη ότι παλεύει με την κατάθλιψη.

Ο πρώην σύζυγός της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, μετά το διαζύγιο τους, παντρεύτηκε την Ντενίς Σεβέρο, με την οποία πλέον έχει δημιουργήσει οικογένεια και πολλοί πιστεύουν ότι η Αθηνά Ωνάση δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό της.

Η χρυσή κληρονόμος, φαίνεται ότι πλέον δεν έχει την περιουσία που είχε. Από τη μια η αγάπη της για τα άλογα, στα οποία ξοδεύει τεράστια ποσά και από την άλλη οι λάθος επενδύσεις και η αποζημίωση στον Αλβάρο, μετά τον χωρισμό τους, μειώνουν κατά πολύ την άλλοτε τεράστια περιουσία της.

Αυτό το κορίτσι ήταν πάντα πολύ άτυχο, παρά τα πολλά χρήματα που πάντα την συνόδευαν, γεννήθηκε μέσα σ΄ένα κατεστραμμένο οικογενειακό περιβάλλον ενώ αγάπησε και τον λάθος άντρα. Εμείς να της ευχηθούμε να επανέλθει σύντομα και να την δούμε χαρούμενη να ξαναφτιάχνει τη ζωή της στο πλευρό ένος άλλου άντρα που θα την αγαπάει πραγματικά.

Related posts

Προχωράει την ζωή της η Οικονομάκου: Ταξίδι για 2 μετά το διαζύγιο από τον Μιχόπουλο και κάτι μας… κρύβει

Χαρές για Γαρμπή – Σχοινά μετά από 27 χρόνια γάμου: «Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση, γεμάτη ευγνωμοσύνη»

Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;