Μετά την Μακρυπούλια τώρα και ο Μαυρικίου: «Μου είπαν, ή συμμορφώνεσαι ή σε αφήνουμε έξω από το αεροπλάνο»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε για αεροπορική εταιρία και ένα δυσάρεστο συμβάν.

Το ξέσπασμά του

Ειδικότερα, ο θεατρικός και μουσικός παραγωγός εξέφρασε την αγανάκτησή του, όταν ενημερώθηκε από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας ότι δεν υπήρχε κάποια κράτηση για την πτήση, ενώ ο ίδιος είχε προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, για να ταξιδέψει με τη σύζυγο και την πεθερά του.
Όπως υπογράμμισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «είχαμε μια απίστευτη εμπειρία που δεν μπορώ να σας την περιγράψω με λόγια. Αυτό που έγινε ξεπερνάει. Πήγαμε στο αεροδρόμιο με την Ιλάειρα και την πεθερά μου και δεν έβρισκαν την κράτηση. Τελικά την βρήκαν την κράτηση, άλλαξαν τις θέσεις που είχα αγοράσει. Είχα αγοράσει θέση για το αρμόνιό μου, δεν την έβρισκαν και αυτή».

Και συμπλήρωσε «το πρόβλημά μου εμένα είναι η αγένεια που αντιμετώπισα από την συγκεκριμένη εταιρεία που μου είπαν “ή συμμορφώνεστε ή σε αφήνουμε έξω από το αεροπλάνο”. Μου άλλαξαν με τη βία τις θέσεις, είχα το check in στο κινητό μου. Ήταν αγενέστατοι και οι καινούργιες θέσεις ήταν κατειλημμένες από άλλους επιβάτες και μας έβαλαν και λογομαχήσαμε».

Related posts

Αρχοντικό όπως τους αρμόζει: Αυτό είναι το ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας που έζησε η Άννα Μαρία και ο Βασιλιάς

“Τι ξέρεις εσύ;” Σούσουρο με την Αντιγόνη Κουλουκάκου και τις δηλώσεις της για τις νέες μαμάδες

“Η Κατερίνα Καινούργιου δεν χρειάζεται προξενιά, την κυνηγάνε τόσοι άντρες που δεν μπορεί να διαλέξει”