Μετά από όσα έγιναν κι όμως την υπερασπίστηκε η Καινούργιου: «Είναι άδικο αυτό που της κάνουν»

Με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που θέλει τη Μαρία Μπακοδήμου να παίρνει τη θέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην παρουσίαση της Φάρμας, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα γενικότερο σχόλιο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη Δανάη Μπάρκα.

«Θα το πω, κι ας είναι απέναντι, και ο Λιάγκας πάει πολύ καλά. Δε λέγανε πριν λίγο καιρό ότι θα τον αλλάξουν του χρόνου; Είναι λίγο αδικία. Για ποιο λόγο όταν κάποιος είναι εκεί και πηγαίνει καλά, να λες ότι θα αλλάξει;» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Θα το πω γιατί είμαι δίκαιη”

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη Δανάη Μπάρκα για την οποία ακούγεται ότι του χρόνου δε θα συνεχίσει στη ζώνη που είναι και τη θέση της θα πάρει η Φαίη Σκορδά.

«Να πω και κάτι άλλο; Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη και εκτιμώ τους ανθρώπους που δουλεύουν. Ούτε για τη Μπάρκα είναι ωραία αυτά που ακούγονται αυτή τη στιγμή, ότι θα πάει η Φαίη στη θέση της. Αντικειμενικά η Δανάη κάνει μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στο Mega. Και σε νούμερα αν το δεις, με τη Φαίη, πάνω κάτω στα ίδια είναι.

Το να λες ξαφνικά, ενώ είμαστε στα μέσα της σεζόν ότι θα φύγει και θα πάει μια άλλη παρουσιάστρια στη θέση της, δεν είναι ωραίο, για τον παρουσιαστή που είναι εκεί και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο ρε παιδί μου… Να σεβόμαστε τις εκπομπές που είναι στον αέρα και τους παρουσιαστές. Αυτό που κάνουν στη Δανάη είναι άσχημο» είπε η Κατερίνα Καινούργιου που το προηγούμενο διάστημα συζητήθηκε έντονα για τη σχέση της με τη Δανάη Μπάρκα.

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»