“Είναι ευλογία”: Η νέα ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννα

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εδώ και μερικές ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι αποκάλυψε ήδη κάποια πράγματα για το μωράκι τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το πρωτόγνωρο αυτό συναίσθημα

Τα λόγια της Κωνσταντίνας

Το πρωί της Παρασκευής πήρε μάλιστα εξιτήριο από το μαιευτήριο και είδαμε για πρώτη φορά το ζευγάρι να κρατά το γιο του.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει (δείτε το εσωτερικό του σπιτιού). Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστρια ξεσπώντας παράλληλα σε κλάματα – δείτε το βίντεο.

Λίγο μετά την ανάρτηση με τις γυμνές πόζες μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο όταν ακόμη ήταν έγκυος στο γιο τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση με φωτογραφία που τράβηξε μέσα από το δωμάτιο στο μαιευτήριο που γέννησε.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία από το γεμάτο μπαλόνια και λουλούδια σε μπλε χρώμα δωμάτιο και με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν και την στήριξαν.

Η γλυκιά φωτογραφία

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή