Μενεγάκη για την γυναίκα του Πύρρου Δήμα που πέθανε: «Κάποιοι λένε “καλά αυτός προχώρησε τη ζωή του και θα κάνει και παιδί;”»

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1, θέλησε να κάνει τα σχόλιά της για την πρόσφατη συνέντευξη του Πύρρου Δήμα, κατά την οποία μιλούσε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την σχέση του και την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας.Η παρουσιάστρια, λοιπόν, εξήγησε πως λανθασμένα ο κόσμος θεωρεί πως μπορεί να εκφραστεί για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου και να μιλήσει άσχημα για κάτι που δεν τον αφορά, όπως έχει συμβεί και στη δική της περίπτωση, με την τελευταία της εγκυμοσύνη.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης

«Πολλές φορές λέμε πράγματα κι έχουμε έναν δημόσιο λόγο όπου κάπως τα καλοφτιάχνουμε… Είμαστε λίγο πιο θετικοί σε όλα. Πολλές φορές, όταν είμαστε μόνοι μας, μπορεί να κάνουμε ένα άλλο σχόλιο. Μπορεί δηλαδή αυτό που κάποιοι να έθεσαν – και άκομψα ίσως – όχι γιατί ξαναέφτιαξε τη ζωή του, αλλά ότι ίσως σκέφτηκαν πως “καλά αυτός προχώρησε τη ζωή του και θα κάνει και παιδί;”. Το λέω γιατί κι εγώ το άκουσα για τον εαυτό μου 10 χρόνια πριν. Θέλω να πω ότι η κοινωνία μας, οι άνθρωποι που στο φαίνεσθαι μας δείχνουμε ότι προχωράμε μπροστά, αλλά στο μέσα μας κάποιοι από εμάς μπορεί να εκφραζόμαστε λες και έχουμε δικαίωμα να εκφραστούμε στη ζωή του άλλου… Λες και κάνει κάτι κακό», ανέφερε.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»