Μελαχρινή με καμπύλες,Top Model: Τη Τζώρτζια 12 χρόνια μετά το 1ο GNTM δε θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά

GNTM: Η Βίκυ Καγιά ήταν πάντα τμήμα του GNTM γι αυτό ήταν και πολλοί αυτοί που θεώρησαν ότι χωρίς εκείνη το περσινό GNTM δεν είχε κανένα ενδιαφέρον. Το διάσημο μοντέλο παρουσίαζε το πρώτο Next top model της Ελλάδας 12 χρόνια πριν που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι εκείνο είχε πάρει μέρος η Δήμητρα Αλεξανδράκη, από όπου και έγινε ευρέως γνωστή και πολλά άλλα νεαρά μοντέλα. Η Τζώρτζια, ήταν ένα από τα μοντέλα που ο κόσμος αγαπούσε με πολύ ωραίο σώμα και που το “άγριο” πρόσωπό της είχε γίνει θέμα σχολιασμού από μερικούς.

GNTM 12 χρόνια πριν

Ήταν 2010 όταν ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του GNTM στον ΑΝΤ1, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε σημειώσει ο πρώτος, με τη Βίκυ Καγιά στο τιμόνι του show. Πολλές παίκτριες πέρασαν, λίγες όμως κατάφεραν να κάνουν καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Μία διαγωνιζόμενη που σίγουρα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, είναι η Τζώρτζια Αντωνίου, η 18χρονη τότε διαγωνιζόμενη από την Κύπρο που είχε ξετρελάνει την κριτική επιτροπή.

Πώς είναι σήμερα η Τζώρτζια του Next Top Model

Τότε, έφτασε μια ανάσα πριν τον τελικό, δεν κατάφερε όμως να πετύχει τον στόχο της να κερδίσει τον τίτλο. Ακολούθησαν πολλές φωτογραφίσεις, στη συνέχεια όμως η ίδια αποστασιοποιήθηκε από τα Μέσα, όπως έκανε και η Ευαγγελία που γνωρίσαμε στον ίδιο κύκλο.

Η εμφάνισή της μέσα στα χρόνια άλλαξε σημαντικά και πλέον, έχει αποχωριστεί το καστανό μαλλί ενώ έχει πιο έντονα χείλη.

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ