Μελαχρινή, κούκλα και πολύ μικρότερη του: Αυτή είναι η άγνωστη σύντροφος του Νίκου Γαλανού – Η διαφορά ηλικίας που διχάζει

Ο Νίκος Γαλανός, είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του και φέτος τον απολαμβάνουμε στην σειρά του Mega «Γη της Ελιάς», όπου υποδύεται τον Ισίδωρο Βρεττάκο.

Πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, θέλει να περνά χρόνο με την γοητευτική σύντροφό του και να κάνουν μαζί πράγματα που αγαπούν.

Η διαφορά ηλικίας

Ο Νίκος Γαλανός τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Έλενα Σαγανά, με την οποία έχουν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός είναι 78 χρονών, ενώ η σύντροφός του είναι 48.

Να αναφέρουμε πως ο Νίκος Γαλανός και η Έλενα Σαγανά είχαν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως ο γάμος τους ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας αλλά και επειδή αυτό το διάστημα ο ηθοποιός εργάζεται πυρετωδώς για τα γυρίσματα της “Γης της Ελιάς”.

«Έχω παντρευτεί δύο φορές κι έχω χωρίσει. Ο γάμος δεν μου πάει καθόλου. Δεν μου έχει λείψει να έχω ένα παιδί. Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να σκέφτεται «να είχα οικογένεια και να μεγαλώνω παιδιά». Πάντα μου άρεσε να ήμουν ελεύθερος κι έτσι να λειτουργώ, όπως μου έρχεται, χωρίς υποχρεώσεις», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Νίκος Γαλανός για την προσωπική του ζωή.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις