Μελαχρινή καλλονή, έχουμε νικήτρια: Τους τρέλανε Η ελληνίδα σωσίας της Kendall Jenner στο GNTM 5

GNTM 5: Το ριάλιτι μόδας και ομορφιάς έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα και τα πρώτα δείγματα από τα φαβορί έχουν ήδη φανεί. Αυτή τη φορά ο λόγος για τη μελαχρινή καλλονή-σωσία της Kendall που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και άφησε το πανελλήνιο με το στόμα ανοικτό με την ομορφιά της και με την ομοιότητα με το διάσημο μοντέλο.

GNTM 5: Τα πρώτα πλάνα από τα φαβορί

Το GNTM 5 έχει ξεκινήσει και οι γυναίκες που παιρνούν από οντισιόν έχουν ξεσηκώσει το κοινό με τα κορμιά, αλλά και τις προσωπικότητές τους, ιδιαίτερα όταν αυτές συνδέονται μεταξύ τους σε συγγενικό βαθμό. Μία από τις κοπέλες που πέρασαν, όμως, επίσης από την κριτική επιτροπή “έκλεψε” τα βλέμματα για άλλους λόγους. Πρόκειται για μία ψηλή μελαχρινή με μαύρα κοντά μαλλιά, η οποία μοιάζει σε συγκλονιστικό βαθμό με την Kendall Jenner και η κάμερα του Breakfast at Star κατάφερε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της από τα backstage του σόου.

GNTM 5: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας

Είναι μόνο το τρίτο επεισόδιο μετά την μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε), και οι εντάσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, καθώς είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και συγκρούονται προκειμένου να υποστηρίξουν τις απόψεις τους. Άλλο ένα συναρπαστικό λοιπόν επεισόδιο του GNTM 5 θα δούμε την επόμενη Δευτέρα 26/9 και από ότι φαίνεται θα έρθουν μεγάλες…αντάρες!

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η έντονη και εκρηκτική όπως έχουμε ήδη δει, όπως στο ξέσπασμά της στο πλατό, Σοφία Χατζηπαντελή, έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Τάσο Σοφρωνίου, χωρίς ωστόσο να καταλαβαίνουμε τον λόγο, αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι προκάλεσε τόση ένταση και ταραχή στον αέρα της εκπομπής, μιας και από την αντίδρασή του είναι φανερό πως ούτε εκείνος το περίμενε.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι