Μελαχρινή καλλονή, δεν είναι ηθοποιός: Η κόρη της Καβογιάννη είναι 26 ετών και τα χάσαμε με την ομοιότητα

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» , η Μαρία Καβογιάννη που αγαπά όλη η Ελλάδα και θαυμάζει για την τελευταία της συμμετοχή στο Μαέστρο και όχι μονο, είχε μιλήσει για την προσωπική ζωή και την κόρη της.

«Την κόρη μου την καμαρώνω πολύ»

Η 26 ετών κόρη της ασχολείται με την ψυχολογία και δεν έχει ακολουθήσει το επάγγελμα της μητέρας της. Ονομάζεται Αδελαϊδα Δριτσώνα, αλλά την αποκαλούν Αντέλλα.

«Παίζει πολύ ρόλο η προσωπικότητα των ανθρώπων, η ανεξαρτησία, οι διαφορετικοί δρόμοι που έχει διαλέξει ο καθένας που κάποια στιγμή ενώνονται και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να μην επεμβαίνει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον αλλά να είναι και παρεμβατικός και συντροφικός στις επιλογές του. Γιατί και ο άνδρας μου είναι καλλιτέχνης και έχουμε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ!», είχε δηλώσει.

«Ήμουν έγκυος στα γυρίσματα για το «Ντόλτσε Βίτα» και ήταν μια αστεία εμπειρία γιατί η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα! Δεν ήθελαν τα παιδιά που έγραφαν, ενώ τους το είχα προτείνει, να δείξουν ότι η Ασπασία μπορεί αν έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Έτσι λοιπόν σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία τα κρατούσα και όσο φούσκωνε η κοιλιά μου έκαναν πολλά κοντινά. Η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Φωτογραφίες με την κόρη της

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά