Μείον 7.320 ευρώ από το πουθενά: Δύσκολες ώρες για τη Στέλλα Μπεζαντάκου – Η δημόσια καταγγελία σε αστυνομικό για απάτη

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star βρέθηκε καλεσμένη η Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία καταγγέλλει εν ενεργεία αστυνομικό για απάτη.

Απάτη εις βαρος της;

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», τον καταγγέλλει για «εισβολή και απάτη» καθώς έχει εγκατασταθεί οικογενειακώς στο σπίτι που νοικιάζει η ίδια στη Γλυφάδα, χωρίς όμως να καταβάλει τα μισθώματα, καθώς δηλώνει «φιλοξενούμενος».

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως η επικοινωνία τους ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, με τον ίδιο να εκδηλώνει ενδιαφέρον για το ακίνητό της.

Όταν μάλιστα, η ίδια του πρότεινε να κάνουν συμβόλαιο για τρία χρόνια, εκείνος συμφώνησε, ζητώντας ωστόσο, για προσωπικούς λόγους το μισθωτήριο να μπει στο όνομα της συζύγου του.

Αφού η Στέλλα Μπεζαντάκου δέχτηκε, ο άνδρας μπήκε στο σπίτι και δέκα ημέρες αργότερα, αρνούνταν να κάνει μισθωτήριο, ενώ ξεκίνησε να μην καταβάλλει το ενοίκιο.

Όπως καταγγέλει η τραγουδίστρια στην εκπομπή, ο αστυνομικός της χρωστά μέχρι στιγμής, 5.320 ευρώ, συν 2.000 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα και κοινόχρηστα. Η Στέλλα Μπεζαντάκου του έχει ήδη στείλει εξώδικο

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά