Μεγαλώνει φυσικά και δεν έχει ανάγκη πλαστικές: Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογραφίζει τη Καίτη Γαρμπή με την πετσέτα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και λιώνει

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια γυναίκα ντόμπρα και ακομπλεξάριστη. Έκανε τη διαφορά για άλλη μια φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πήρε το ρίσκο
Η τραγουδίστρια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του συζύγου της φορώντας μία πετσέτα στα βρεγμένα μαλλιά της, ενώ στο χέρι της κρατά ένα σεντόνι.

Η ίδια επέλεξε να ποζάρει με τη σειρά της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω, είναι απλά εντυπωσιακή.

Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογράφισε την τραγουδίστρια και εκείνη με τη σειρά της έδειξε το στιγμιότυπο στους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν likes και σχόλια.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρθηκε στον σύζυγό της: «Εεειιιιι, Διονύση Σχοινά!!! Τα εν οίκω μην εν δήμω!!! (Εν τω μεταξύ τη φωτό την ανεβάζει η ίδια!)» έγραψε χιουμοριστικά.

Δείτε την ανάρτηση


«Είμαστε 25 χρόνια μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Και οι δύο εκτιμάμε βαθιά την προσωπική μας ελευθερία, είμαστε μαζί αλλά ουαί κι αλίμονο αν ο καθένας δεν έχει τον χώρο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, αναπόφευκτα θα υπήρχε σύγκρουση», είχε δηλώσει η Καίτη Γαρμπή σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται